YAĞCI'DAN BOZÜYÜK ÇIKARMASI

YAĞCI'DAN BOZÜYÜK ÇIKARMASI

AK Parti 1. sıra Milletvekili adayı Selim Yağcı seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük’e gelerek Kaymakam Hasan Yaman'ı, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut...

A+A-

AK Parti 1. sıra Milletvekili adayı Selim Yağcı seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük’e gelerek Kaymakam Hasan Yaman'ı, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı'yı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı, bazı resmi kurumları ve esnafları ziyaret etti.

bsk--selim-yagci-bld-personsel-esnaf-ziyaretleri--9.jpg
AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı, Bozüyük’te ilk olarak Kaymakam Hasan Yaman'ı ziyaret ederek hükümet konağında temaslarda bulundu. Ardından Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Milletvekili adayı Yağcı, Başkan Bakıcı ile çalışmalar hakkında sohbet etti. 

bsk--selim-yagci-bld-personsel-esnaf-ziyaretleri--17.jpg
VATANDAŞTAN YAĞCI'YA BÜYÜK İLGİ
Sonrasında ise Saraycık Caddesi esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Beraberindeki Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Başkanı Mesut Çetin ve parti yöneticileri ile birlikte ilçe esnafını kapı kapı gezen ve hal hatır soran Yağcı, esnaflara hayırlı iş, bereketli ve bol kazanç diledi. Esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da görüşen ve her biri ile sohbet eden Yağcı'ya vatandaşın yoğun ilgisi ise gözlerden kaçmadı.

bsk--selim-yagci-bld-personsel-esnaf-ziyaretleri--24.jpg
 Milletvekili adayı Selim Yağcı, ziyaretler sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Bozüyük İlçemizde seçim çalışmalarımıza esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek devam ettik. Esnaf ve vatandaşlarımızla selamlaştık ve hasbihal ettik. Sadece bugün için değil gelecek yıllar için de vatandaşlarımız ve esnafımızla Bozüyük için çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran’da Millet karar verecek, güven ve istikrar devam edecek. Programımızın devamında Bozüyük İlçemizin çalışkan Belediye Başkanı değerli kardeşim Fatih Bakıcı ve Belediye Personeline ziyarette bulunduk. İnşallah el ele gönül gönüle vererek birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde Güçlü Bozüyük, Güçlü Bilecik’i hep beraber şahlandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Bilecik AK Parti Milletvekili 2. sıra adayı Halil Eldemir’de hafta sonu Bozüyük’ü ziyaret ederek çarşı esnafı ile görüşmüş, esnaflara hayırlı iş temennisinde bulunarak vatandaşlarla görüşmüştü. 

bsk--selim-yagci-bld-personsel-esnaf-ziyaretleri--46.jpg

Bu haber toplam 3647 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum