YALNIZ BIRAKMADILAR

YALNIZ BIRAKMADILAR

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı. Kutlamalar ilk olarak Vali Tahir Büyükakın tarafından Bilecik ve ilçelerde gazetecilik faaliyetini sürdüren...

A+A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı. Kutlamalar ilk olarak Vali Tahir Büyükakın tarafından Bilecik ve ilçelerde gazetecilik faaliyetini sürdüren basın mensuplarına yönelik kahvaltı programı ile başladı. Kahvaltının ardından ise ziyaretler, hediyeler ve tebrik telefonlarının ardı arkası kesilmedi. Siyasetçiler, bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve basın mensuplarına değer verenler Çalışan Gazeteciler günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar.

dsc_0175-(3)-001.jpg

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep tarafından karşılanan Başkan Bakıcı’ya ziyareti sırasında danışmaları Murat San ve Levent Tokmak da eşlik etti. Başkan Bakıcı gazetecilik mesleğinin dünyanın en meşakkatli ve özveri isteyen mesleklerinin başında geldiğini belirterek 10 Ocak Gazeteciler günümüzü kutladı. Yazı İşleri Müdürümüz İsmet Cep’te Başkan Bakıcı’ya ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

ziyarte-(5)-(1).jpg

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, TSO Başkanı Buğra Levent, TSO Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, TSO Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Araştırmacı-Yazar Kurulay Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kayacık, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejdet Kayırmaz gazetemizi bizzat ziyaret ederek gazeteciler günümüzü kutladı.
Meslek Yüksek Okulu Müdürü Faruk Akın, Türk Metal Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Cemal Güney, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam, eski Bozüyük Müftüsü Burhan Çakır, Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Nazmi Kuru, Büro Memur Sen Bilecik İl Başkanı Mustafa Akış ise bizzat telefon ederek günümüzü kutladılar. Kendilerine bu özel günde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Diğer taraftan yanımızda olamasalar da sosyal medyanın tüm olanaklarını kullanarak günümüzü kutlayan kıymetli dost ve arkadaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz.

dsc_0182-(1).jpg

Bu haber toplam 2593 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.