YANGIN TEKRAR ALEVLENDİ!

YANGIN TEKRAR ALEVLENDİ!

Kütahya Domaniç'te 10 Eylül de başlayan yangın hala devam etmekte. Alınan son bilgilere göre rüzgarın etkisiyle yangın tekrardan hareketlendi. Sabah...

A+A-

Kütahya Domaniç'te 10 Eylül de başlayan yangın hala devam etmekte. 
Alınan son bilgilere göre rüzgarın etkisiyle yangın tekrardan hareketlendi. Sabah saatlerinde durağan hale getirilen yangın tekrardan alevlenmeye başladı. Rüzgar seviyesi artıkça kıvılcımlar biranda her tarafa dağılarak yangın alanını genişletmekle birlikte yanmayan ağaçlarında tutuşmasına sebep oluyor. 
Yangın söndürme çalışmaları aralıksız devam ederken Kızılsaray Yaylası’ndaki 7 yayla evi boşaltıldı, büyük ve küçükbaş hayvanlar başka yere sevk edildi. Bölgede bulunan ekiplere vatandaşlar da destek veriyor.
İtfaiye ekipleri ve duyarlı vatandaşlar yangını söndürebilmek için ellerinden geleni yapıyor. Bir çok iş makinası ve araçlar olay yerinde çalışmalarını sürdürürken, havadan ve karadan söndürme çalışmaları devam ediyor.
Öte yandan, Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ise yangının sınırı geçmesi ihtimaline karşı hazırlıklarını sürdürüyor.


Bu haber toplam 5744 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.