YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!

YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!

Bozüyük’te geçtiğimiz hafta Sosyal Güvenlik Merkezinde hizmet veren icra servisinin kapatılacağı haberimizi kamuoyu ile paylaşmamızın ardından Bilecik...

A+A-

Bozüyük’te geçtiğimiz hafta Sosyal Güvenlik Merkezinde hizmet veren icra servisinin kapatılacağı haberimizi kamuoyu ile paylaşmamızın ardından Bilecik SGK İl Müdürlüğü yanlıştan dönerek servisin kapatılmaması yönünde karar verdi.
Haberimizde kişisel uygulamalar yüzünden yeterli personeli olmasına rağmen icra servisinin kapatılmaya çalışıldığını yazmıştık. 01 Aralık 2017 tarihinden itibaren kapatılması öngörülen icra servisindeki işlemlerin takibi için vatandaşlara Bilecik SGK’nın yolunun gösterildiğini duyurmuştuk. Yaptığımız haber Bozüyük kamuoyunda geniş yer bulurken vatandaşlar bu duruma fazlasıyla tepki gösterdiler. Bunun üzerine Bilecik SGK İl Müdürlüğü icra servisini kapatmaktan vazgeçti. Bilecik SGK İl Müdürlüğü tarafından alınan kararla icra servisinin kapatılmasından vazgeçildiği ve icra ile ilgili işlemleri için vatandaşların Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezindeki icra servisinde işlemlerini yaptırmaya devam edebilecekleri kaydedildi. Bu bağlamda Bozüyük’teki işveren ve çalışanlar doğrusunun bu olduğunu belirterek bu kararın alınmasında Bilecik SGK İl Müdürlüğü yetkililerine ve konuyu gündeme getirmemizden dolayı bizlere teşekkür ettiler. 
Vatandaşlar, “Yaptığınız haber sayesinde bu konu gündeme geldi. İcra servisinin kapatılması bizler için çok zor olacaktı. Çok şükür ki bu yanlıştan dönüldü.  İcra servisinin sonu da emeklilik işlemleri servisinin sonu gibi olacak düşüncesi bizleri fazlasıyla tedirgin etmişti, ama bu karardan çabuk vazgeçildi. İcra servisinde işleri olan insanlar ekonomik olarak zaten zor durumdalar birde bu insanları Bilecik’e sürüklemek işlerini daha da zorlaştıracaktı. Geç olmadan bu olaya bir son verildi. Vatandaşların mağdur olmaması için bu tür kamu kuruluşları her türlü fedakârlığı yapmalıdır. Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezinde hizmet veren bütün servisler bizler için ayrı bir önem arz etmektedir. Bozüyük SGK ilçemiz için oldukça önemli bir yere sahip bizler bu kuruma sahip çıkıyoruz. Yetkililerde bu durumu her daim göz önünde bulundurmalılar. Umarız bir daha böyle bir konuyla karşı karşıya kalmayız. Bizler Bozüyük SGK’nın hizmetlerinden memnunuz. Bozüyük gibi sanayi kenti bir ilçenin her türlü hizmetten faydalanması gerekiyor. Bu kurumları Bilecik’e taşımak yerine ilçede daha iyi ne şekilde hizmet verebiliriz düşüncesiyle çalışılmalıdır. Bu yanlıştan dönüldü inşallah bir daha başka yanlışlara girilmez. Bu konuyu gündeme getirdiğiniz için gazetenize ve bu konu ile ilgili kamuoyunun tepkilerine duyarsız kalmayan SGK İl Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.” Dediler.
 23897005_10155729586516832_785655977_o-001.jpg


Bu haber toplam 2225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum