'YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR'

'YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR'

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde son açıklamasını gazetemize yaptı.Başkan Bakıcı, belediyeciliğin...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde son açıklamasını gazetemize yaptı.
Başkan Bakıcı, belediyeciliğin gönül işi olduğunu söyleyerek ilçeyi 2023 yılına taşıyacak projelerle birlikte yeni döneme hazır olduklarını söyledi. Başkan Bakıcı ayrıca son 5 yılda gerçekleştirilen 160 projenin mahallelerin ihtiyaçları ve vatandaşların istekleri doğrultusunda şekillendirildiğini kaydetti.
Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce ile görüşen Başkan Bakıcı önümüzdeki dönem ise; Güneş Tarlası, Hal Alışveriş Merkezi, Meydan Düzenlemesi ve Otoparkı, Katlı Otopark, Bilim ve Sanat Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, Milli Mücadele ve İnönü Savaşları Müzesi, Organik Çiftlik Temalı Trafik Eğitim Parkuru, Organik Yöresel Ürünlerimize Pazarlama ve Markalaşma Desteği, Mobil Kanser Tarama Aracı ve Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Otopark Projelerini Bozüyüklülerle buluşturacaklarını kaydetti.
'YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR'
"Sorun çözme kapasitesi olan tek siyasi parti AK Parti' diyen Başkan Bakıcı: 'Diğer siyasi partilerin sorunları çözebileceğini düşünebiliyor musunuz? Hayır. Vatandaş da bunun farkında ve 'Yaparsa yine AK Parti yapar', 'çözerse yine AK Parti çözer' diyor. O yüzden Türkiye genelinde de Bozüyük özelinde de durumumuz gayet iyi. Pazar günü de çok güzel bir sonuçla seçimleri nihayetlendireceğiz. Şimdiden seçimler Türkiye'mize hayırlı uğurlu olsun. Demokrasi şölenimiz hayırlı olsun." dedi.
Bakıcı açıklamasının devamında ise şunları kaydetti: “Seçimler gelip geçiyor, önemli olan kırıp dökmeden, kalp kırmadan seçimleri nihayetlendirmek. Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz, bu bayrağın altında görev yapıyoruz, ezanımızın altında camilerde toplanıyoruz. Yarın öbür gün yine aynı ortamlarda yüz yüze geleceğimiz için gönülleri kırmadan seçimi tamamlamamız gerekiyor. Herkesin sağduyulu davranması gerekiyor.
Biz bunları söylerken diğer tarafta ise yalanlardan medet uman bir muhalefet ile karşı karşıyayız. Gerçek yüzlerini ortaya koyarak yalan broşürleri ile Bozüyük siyasetini, sokaklarını hiç çekinmeden kirlettiler. Fakat bizler; Bozüyük istediği sürece hız kesmeden; çalışmaya, üretmeye alın teri dökmeye devam edeceğiz. Ben insanıma güvenmekten bir an için bile tereddüt etmedim. Hiç bir zamanda tereddüt etmeyeceğim.
'ŞEHRİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ'
Biz bir şehri geliştirmeye, güzelleştirmeye hazırlanıyoruz. Ben ‘Şehir değişirse hayat değişir’ dedim. Biz şehri değiştirmeye çalışıyoruz. Şehrimiz güzelleşiyor ve daha yaşanabilir hale geliyor. Hızlı koşmamız gerekiyor, projelerimizi bir an önce vatandaşla buluşturmamız gerekiyor. Çağdaşlık, eğitimle beraberdir ve eğitime büyük katkılar yapmamız gerekiyor. Bizlere düşen şehri geliştirmek ve güzelleştirmektir. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Seçimlerin ülkemize, ilimize, ilçemize hayırlar getirsin inşallah.” dedi.

 


Bu haber toplam 3013 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.