YAPILANDIRMA SÜRESİ BUGÜN SONA ERİYOR

YAPILANDIRMA SÜRESİ BUGÜN SONA ERİYOR

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik kanuna ilişkin başvuru süresi bugün sona eriyor. Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan...

A+A-

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik kanuna ilişkin başvuru süresi bugün sona eriyor. 
Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kararla, kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik kanuna ilişkin başvuru süresi 27 Ağustos 2018 Tarihine kadar uzatılmıştı.
Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan kararda,"11/5/2018 tarihli ve 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunun 2, 3,4, 7 ve 8 inci maddeleri ile 10 uncu maddesinin altı, yedi ve sekizinci fıkralarından yararlanmak için öngörülmüş olan başvuru, bildirim ve beyan sürelerinin 27/08/2018 tarihine (bu tarih dâhil) kadar uzatılmasına, aynı Kanunun 9 uncu maddesinin 17. fıkrası gereğince karar verilmiştir." denilmişti. 
Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'de konuyla ilgili yaptığı açıklamda, Bozüyük Belediyesi'nin sınırları ile mücavir alanları içerisinde bulunan iş yeri mükellefleri ile vatandaşların, Bozüyük Belediyesi’ne ait borçlarını 27 Ağustos tarihine kadar yapılandırabileceği ve bu kapsamda 6, 9, 12 ve 18 aya kadar taksitlendirilebileceği  kaydedilmişti.
Açıklamada ayrıca vatandaşların ödemelerini hafta içi mesai saatleri içerisinde Tahakkuk ve Tahsilat Şefliği’ne, Şehirler Arası Otobüs Terminalinde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftada 7 gün 08:00 ile 23:00 saatleri arasında gişeden ve yeni kapalı pazardaki gişeden Salı ve Cumartesi günleri saat 08:30 ile 16:30 saatleri arasında rahatlıkla işlem yaptırabilecekleri bilgisine yer verilmişti


Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.