YEDİLER ÖĞRENCİ YURDU KERMESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

YEDİLER ÖĞRENCİ YURDU KERMESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Bozüyük’te faaliyet gösteren Yediler Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen geleneksel kermes günleri geniş bir katılım ile başladı.Kermesin açılışına...

A+A-

Bozüyük’te faaliyet gösteren Yediler Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen geleneksel kermes günleri geniş bir katılım ile başladı.
Kermesin açılışına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, yurt ve diyanet görevlileri katıldı. Açılışta Konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Faaliyetlerini her zaman takdir ettiğimiz ve öğrencilerimizin ev sıcaklığında bir ortamda misafir edildiği Yediler Öğrenci Yurdu görevlilerimize ve kermesin oluşmasında emeği geçen başta hanımlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Buradan elde edilecek gelirlerin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 
Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından okunan dualar ile birlikte kermesin açılış kurdelesi kesilirken Başkan Bakıcı ve beraberindekiler kermesi gezerek vatandaşlar ve kermes görevlileri ile sohbet etti.

yediler-ogrenci-yurdu-kermesi-ziyaretcilerini-bekliyor.jpg


Bu haber toplam 2976 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.