YENİ BAŞKAN NECİP MERAL, OLDU

YENİ BAŞKAN NECİP MERAL, OLDU

BOZÜYÜK SAADET PARTİSİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ YAŞANDIBozüyük’te Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Metristepe Kültür Merkezinde 6. Olağan kongresini...

A+A-

BOZÜYÜK SAADET PARTİSİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ YAŞANDI

Bozüyük’te Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Metristepe Kültür Merkezinde 6. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrasında seçime tek aday olarak giren Necip Meral Saadet Partisinin yeni ilçe başkanı oldu.

22547643_10155826358439111_432400840_n.jpg

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan program, Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa Acet’in konuşmasının ardından ilçe yönetim kurulu üyesi Necip Meral tarafından faaliyet ve hesap raporlarını genel kurula sunularak oy birliği ile ibra edildi.

Siyasi konuşmalar bölümünde sırası ile Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız, çevre il başkanları ve Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı İlyas Töngüç söz aldı. İlyas Töngüç konuşmasında “Günümüzde ekonomik durumumuz iyiye gitmemektedir, tüm kazançlarımız bankalar aracılığı ile faize gitmektedir. Şöyle bir kıyaslama yapacak olursak yılda 600 ton değerinde paramız faiz belasına gitmektedir. Bu faiz canavarından kurtulmadan iktidarda kim olursa olsun ekonomi düzelmez. Hükümetlerin görevi faiz lobisinden şikâyetçi olmak değil onu önlemektir. Vergi rekortmenlerine bakıldığında ilk 10 da bankalar yer almaktadır, bankaların birçoğu ise yabancılarındır. Bir başka güncel konu da son zamanda insan kasabı Sırplardan et alınmasıdır. Oradan gönderilen etlerin helal kesim olduğuna inanmıyorum.  Ege Bölgesi büyüklüğündeki bu balkan ülkesi ile yapılan et ithalatı anlaşması üreticimizi ve vatandaşımızı üzmüştür” dedi.

22635438_10155826359154111_1451997417_n.jpg

Siyasi konuşmaların ardından yeni ilçe yönetiminin belirlenmesi için seçimlere geçildi. Seçimleri tek aday olarak katılan Necip Meral ve ekibi kazandı. Kongreye, Genel Başkan yardımcısı İlyas Töngüç, Bilecik il Başkanı Seyfettin Tıkız, çevre il başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler ve üyeler katıldı.   

saadet.jpg

Bu haber toplam 3388 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.