YENİ BİNANIN TEMELİ ATILDI

YENİ BİNANIN TEMELİ ATILDI

Bozüyük Sosyal Aile Derneği Aşevi ve Kur’an Kursu binasının yapımı hızla devam ediyor. Hizmetlerini daha iyi verebilmek adına çalışmalarına bir yenisi...

A+A-

Bozüyük Sosyal Aile Derneği Aşevi ve Kur’an Kursu binasının yapımı hızla devam ediyor. Hizmetlerini daha iyi verebilmek adına çalışmalarına bir yenisi ekleyen Sosyal Aile Derneği yeni binasında hizmet verebilmek için yeni  binanın temelini attı.  Bozüyük Belediye Düğün Salonunda ilk olarak kahvaltıyla başlayan program Sosyal Aile Derneği üyeleri tarafından yoğun ilgi gördü. Daha sonra Aşevi ve Kur’an Kursu binasının yapılacağı alana gidilerek temel atma töreni gerçekleşti. 
Bozüyük’te Yeşilkent Mahallesi 701 Sokak’ta yapımına başlanan Aşevi ve Kur’an Kursu binası için düzenlenen törene Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin, Bozüyük Sosyal Aile Derneği Başkanı Abdullah Öztürk ve Dernek üyeleri katıldı.

baskan-bakici-asevi-ve-kur’an-kursu-binasinin-torenine-katildidf.jpg

Yapımına başlanan binada incelemelerde bulunan Başkan Bakıcı törene katılanlara hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Bakıcı aşevi ve kur’an kursunun hayırlı ver uğurlu olması temennisinde bulunarak “Bizler Sosyal Aile Derneği’ni basit bir dernek olarak görmüyoruz. Gerçekten darda olanlara, sıkıntıda olanlara ulaşan, hiç reklamı olmayan bir derneğimiz. Dinimiz gereği de sağ elin verdiğini sol elimizin duymaması gerekiyor. Gerçekten de hiç kimsenin haberi olmadan tüm gariban vatandaşlarımıza ulaşan önemli bir derneğimiz. Bozüyük’te belki de sıkıştığı zaman yardım noktasında kapı çalma alışkanlığı olmayan bir toplumuz. Sizler de bizlerde elimizden geldiğince yardıma ihtiyacı olanlara yardım etme gayreti içerisindeyiz. Bizler eksiklerimizi not alan ve onları tamamlayabilen kişileriz. Sonuçta bu yol bir hizmet yoludur, aşk yoludur, gönül yoludur. Emek verenlerden, ilk başta burayı yapmaya niyet edenlerden ve bu noktaya getiren herkesten Allah razı olsun. Bizde sizlere bir katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere. Rabbim hayırlı hizmetler için çalışan dernek üyelerimize kolaylıklar versin, inşallah açılış yaptığımız günleri de tez zamanda görürüz” dedi. Törende Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından kurban kesilerek dualar edildi.
bsk--sosyal-aile-dernegi-asevi-kuran-kursu-temel-atma-6.jpg

Bu haber toplam 2850 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.