YENİ KAPALI SPOR SALONUNUN HAFRİYAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YENİ KAPALI SPOR SALONUNUN HAFRİYAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bozüyük’te 2019 yılının Şubat ayında hizmete sunulması planlanan, bin 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunun yapım çalışmaları başladı.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük’te 2019 yılının Şubat ayında hizmete sunulması planlanan, bin 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunun yapım çalışmaları başladı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Bakanlık düzeyinde gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde Bozüyük’e kazandırılacak olan kapalı spor salonunun ihalesi geçtiğimiz Aralık ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı tarafından yapılmıştı. İhalenin ardından hafriyat çalışmaları başlayan kapalı spor salonu 4 bin 199 metrekarelik oturum alanı ile toplam 6 bin 287 metrekarelik bir kapalı alana sahip olacak. Bozüyük’ün İstanbul-Bursa çıkış istikametinde İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yanında yapımına başlanan kapalı spor salonu basketbol, voleybol, hentbol, antrenman salonları, kondisyon salonu, soyunma odaları, hakem odası, yönetim odası, doping kontrol odası, seyirci fuaye alanı gibi çok fonksiyonlu olarak projelendirildi.

yeni-kapali-spor-salonunun-hafriyat-calismalari-basladids.jpg


Bu haber toplam 2687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.