YENİ PROJELER MASAYA YATIRILDI

YENİ PROJELER MASAYA YATIRILDI

Bozüyük’te Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda BEBKA destekleri ile nitelikli eleman ihtiyacı ve yetiştirilmesi konusunda...

A+A-

Bozüyük’te Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda BEBKA destekleri ile nitelikli eleman ihtiyacı ve yetiştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Nitelikli eleman yetiştirmek için BEBKA destekli tesis yapılması, proje hazırlanması ve aynı zamanda belediyenin üstlendiği engelsiz yaşam merkezi projesi hakkında görüşmeler yapıldı.

Toplantıda kalkınma ajansı Bilecik temsilcisi Fatih Aydın, kalkınma ajansı genel destekleri ve bölgesel uygulanabilecek güdümlü proje destekleri konusunda katılımcılara detaylı bilgiler verdi.

653548.jpg

Kalkınma Ajansı temsilcisi Fatih Aydın’ın sunumundan sonra Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başta olmak üzere ilçemiz ve bölgemiz adına gerek sanayi kuruluşları ve ticari işletmeler gerekse kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerimiz olarak ortaklaşa ne gibi projeler yapılabileceği konusunda detaylı görüşmeler gerçekleştirildi. Nitelikli eleman ihtiyacı ve yine işletmelerin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanların yetiştirilebilmesi ve bu çalışmaların kurumsal hale getirilebilmesi konuları görüşüldü. Yine sosyal içerikli projeler başlığı altında ise özel bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımız için rehabilitasyon ve bakım merkezlerinin oluşturulması ve benzeri konuların detayları üzerinde duruldu. Toplantı bitiminde kısa bir açıklama yapan Başkan Bakıcı “Kaymakamımız Hasan Yaman öncülüğünde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleriyle Ar-ge ve Proje konulu toplantımızı gerçekleştirdik. Güçlü Bozüyük İçin Çalışıyoruz” dedi. 

547980.jpg

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise önümüzdeki günlerde sanayi kuruluşlar ve KOBİ niteliğindeki işletmeler ile bir araya geleceklerini bu işletmelerin de ihtiyaçları doğrultusunda daha somut proje önerileri ve iş fikirlerinin oluşabileceğini belirtti.

TSO’nun ev sahipliğinde katılımcılarla birlikte yenilen öğle yemeği sonrasında toplantı sona erdi. TSO toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rifat Yılmaz İş Kur İl Müdürü Ayhan Tozan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik İlçe Halk Eğitim Müdürü Levent Susam, Organize Sanayi Bölge Müdürü Cemal Gerem, oda meclis üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, oda yöneticileri Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Mete Ayaz, Ali Osman Türk ve Bozüyük Kaymakamlığı proje ofisi temsilcileri katıldı.

364822.jpg

Bu haber toplam 2172 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.