YENİ SEZONA MERHABA DEDİLER

YENİ SEZONA MERHABA DEDİLER

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bayan voleybol takımı düzenlenen açılış töreniyle yeni sezona merhaba dedi.Geçtiğimiz sezon Bayanlar Voleybol 2....

A+A-

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bayan voleybol takımı düzenlenen açılış töreniyle yeni sezona merhaba dedi.
Geçtiğimiz sezon Bayanlar Voleybol 2. liginde başarılı bir sezona imza atan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bayan voleybol takımı, yeni transferlerin tanıtıldığı tören ile yeni sezona başladı. Massa Cafe'de düzenlenen törende takıma yeni katılan oyuncular tek tek tanıtılırken, törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kulüp Başkanı Veli Çelik; " İlçemizde yer alan 600 lisanslı sporcu ile çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor kulübümüz, ilçemizdeki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve geleceğin profesyonel sporcularını yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bugün burada bayan voleybol takımımızın yeni sezon açılışı için toplanmış olmamız vesilesi ile takımımıza yeni katılan sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu yolda bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya ve bölgemizde ticaret ve sanayiye yön veren değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 

16.jpg
Devamında konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı;" Öncelikle yeni sezonumuz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor kulübünün kuruluş amacı ilçemizde bulunan çocuklarımızı ilgi duydukları spor alanında yetiştirmek ve onları geleceğe hazırlamak olmuştur. Bugün kulüpte bulunan 600 sporcunun yanı sıra Belediyemiz yaz spor okullarında 3 bini aşkın çocuğumuz yer almaktadır. Bugün burada yeni sezona başlayan bayan voleybol takımımıza başarılar diliyorum.  Bu yıl hedefimiz şampiyonluk ve birinci lige çıkmak olacaktır" dedi. 
Bozüyük'te inşaatı devam eden 1500 kişilik yeni kapalı spor salonunun çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Bakıcı, bir diğer sezon maçlarına orada devam edileceğini belirtti. Konuşmasının sonunda takıma destek veren herkese teşekkür etti. 
Programın sonunda takıma yeni katılan sporcular ile birlikte Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bayan voleybol takımı törene katılan konuklara tanıtılırken, son olarak kulübe destek veren iş adamlarına, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Kulüp Başkanı Veli Çelik tarafından plaket takdim edildi. 
Sezon açılış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulüp Başkanı Veli Çelik, kulüp yöneticileri, teknik ekip, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, TSO Başkanı Buğra Levent ve çok sayıda iş adamı katıldı.  

8-002.jpg2-(1)-001.jpg


Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.