YENİ SİSTEM KURULDU

YENİ SİSTEM KURULDU

Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı yenileme çalışmaları devam ediyor.Alt yapı ve hat...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı yenileme çalışmaları devam ediyor.
Alt yapı ve hat yenileme çalışmalarına ek olarak Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından Akpınar Mahallesi’nde bulunan su deposunun düzenli olarak insani tüketim amaçlı sular hakkındaki yönetmeliğe uygun olarak klorlanması amacı ile Mahallede bulunan içme suyu deposuna otomatik klor sistemi kuruldu. Özellikle mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmalar sonucunda, içme suyu şebekesi içerisine entegre edilen sistem 7 gün 24 saat sistemdeki suyu analiz ederek, gerekli değerlere ulaşılması için kesintisiz olarak çalışıyor.
Yapılan klorlama sistemi çalışmalarına ek olarak, Akpınar Mahallesi su depolarında yer alan elektrikli motorlarda tamamen yenilenirken suyun Halk Sağlığı ekipleri tarafından düzenli olarak su numuneleri alınarak analizleri de yapılıyor.

su-knz-akpinar-mahallesi-klorlama-sistemi-1-(1).jpg


Bu haber toplam 1939 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.