YILIN DOKTORU SEÇİLDİ

YILIN DOKTORU SEÇİLDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, alanlarındaki çalışmaları nedeniyle topluma örnek olan hekimler...

A+A-

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, alanlarındaki çalışmaları nedeniyle topluma örnek olan hekimler ödüle layık görüldü. Bu bağlamda Bozüyük Devlet Hastanesi Dâhiliye-İç Hastalıkları Doktoru Latif Veyseloğlu’da ödül alan doktorlar arasında yer aldı.

Dr. Latif Veyseloğlu, insan hayatının kutsallığına inanarak sevgi ve sabırla mesleğini icra ettiği ve gösterdiği gayretli çaba ve çalışmalarından dolayı yılın doktoru seçildi. Veyseloğlu ödülünü, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri dolayısıyla düzenlenen programda, 81 ilden gelen çeşitli kademelerde görev yapan 162 meslektaşı ile birlikte Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın elinden aldı. Yeni Bozüyük Gazetesi olarak hocamızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ayrıca Bilecik Devlet Hastanesinde görev yapan Uzm. Dr. Derya Güder’in de Bilecik’te yılın doktoru seçilerek bu ödüle layık görüldüğü belirtildi.

28928357_10213627421054689_1134877825_o.jpg

Bu haber toplam 11572 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum