YILIN ŞOFÖRÜ FATİH ÇOLAK OLDU

YILIN ŞOFÖRÜ FATİH ÇOLAK OLDU

Bozüyük'te, Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında yılın şoförü ödüllendirildi. Bu yılki değerlendirmeler...

A+A-

Bozüyük'te, Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında yılın şoförü ödüllendirildi. Bu yılki değerlendirmeler sonunda yılın şoförü Bozüyük Şehiriçi Minibüsçüler Derneği Üyesi Fatih Çolak oldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen program ile yılın şoförüne ödülleri verildi. Bozüyük Şehiriçi Minibüsçüler Derneği Başkanı Paşa Dündar, yılın şoförü Fatih Çolak'a günün anısına plaket verirken, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ise Teşekkür Belgesi takdim etti. 

odul-(8).jpg

İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, trafikte; kurallara uyarak, hoşgörü ve sabırlı olmak gerektiğini belirterek şunları ifade etti: 'Kazalar nedeniyle maddi ve manevi kayıplar oluşuyor. Trafik kurallarına uymamız hem kendi sağlımız hemde karşı tarafın sağlığı için çok önemli. Kurallara uyulduğu zaman trafik kazalarının olması mümkün değil. Bu konuda da herkesin kendine pay çıkararak sorumluluk yüklenmesi gerekiyor. 

Bu kapsamda da Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında kurallara riayet ederek yılın şoförü olmaya hak kazanan Fatih Çolak kardeşimizi kutluyorum.' dedi. 

Program, hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından sona erdi.

odul-(14).jpg

Bu haber toplam 3220 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.