YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, haberimizin ardından şehirlerarası toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma vatandaşlardan gelen tepkilere duyarsız...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, haberimizin ardından şehirlerarası toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma vatandaşlardan gelen tepkilere duyarsız kalmadı. İlçede faaliyet gösteren kooperatif başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Bakıcı, zam oranlarının daha makul bir seviyeye çekilmesi talebinde bulundu. Yapılan görüşmeler sonrasında şehirlerarası toplu taşıma ücretlerine %20 ile %30 oranlarında yapılan zam miktarı % 10 ile %15 seviyelerine çekildi. Böylece Bozüyük-Eskişehir ve Bozüyük-Bilecik  ulaşım bedellerinde 1 TL indirime gidildi.

Görüşmeler sonucunda yeni tarifeyle 10 TL olan Bozüyük-Eskişehir arası ulaşım bedeli 9 TL’ye Bozüyük-Bilecik arası ulaşım bedeli ise 9 TL’den 8 TL’ye çekildi. Vatandaşlar, gösterdiği duyarlılığından dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler. Her alanda bizlerin sesi ve kulağı olmaya çalışan Başkan Bakıcı, ‘Sağ olsun yine yaptı yapacağını’ diyerek şükranlarını ilettiler. Ayrıca Başkan Bakıcı'nın talebi doğrultusunda indirime giden kooperatif başkanlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

bsk--otobus-fiyatlarina-mudahale-4.jpg

Bu haber toplam 6316 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum