'YÜKSELEN TÜRKİYE ANITI'

'YÜKSELEN TÜRKİYE ANITI'

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı planlanan “Yükselen Türkiye Anıtı” ile ilgili gazetemize özel...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı planlanan “Yükselen Türkiye Anıtı” ile ilgili gazetemize özel açıklamada bulundu. Başkan Bakıcı, “Belediye kavşağında yapımına başladığımız anıtımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak hizmete sunacağız” dedi.

Bozüyük’ün girişinde bulunan ve ilçenin modern yüzünü yansıtacak, önemli vizyon projelerden birisi olan orta kavşak düzenleme çalışmaları başladı. 11 Temmuz 2018 tarihinde yapılan sözleşmeye istinaden çalışmalarına başlanan proje kapsamında mevcut kavşakta bulunan ve eskiyen rölyefler yerlerinden kaldırılarak temizlendi.

Yeri hazırlanan “Yükselen Türkiye Anıtı” projesi ile ilgili gazetemize bilgi veren Başkan Bakıcı Bozüyük’ün girişinde bulunan meydanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı yapılacak  “Yükselen Türkiye Anıtı” projesinin yapımına başlandığını ifade etti.

Projenin kendileri için büyük bir önem taşıdığını belirten Başkan Bakıcı, “Yükselen Türkiye Anıtı’mızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi milletimiz için son derece önemli ve anlamlı bir günde açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu özel günde ayrıca Bozüyük Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz çok daha farklı ve özel etkinliklerle kutlamayı düşünüyoruz” dedi.

Anıtın şehir estetiğine de önemli bir katkı sağlayacağını belirten Başkan Bakıcı “Bozüyük için projelerimiz artarak devam edecek” dedi.

baskan-bakici-sakarya--5.jpg

Bu haber toplam 4375 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum