ZABITADAN TATLI İMALATHANELERİNE SIKI DENETİM

ZABITADAN TATLI İMALATHANELERİNE SIKI DENETİM

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde tatlı ve baklava imalatı yapan iş yerlerini denetledi.Yapılan denetimlerde;...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde tatlı ve baklava imalatı yapan iş yerlerini denetledi.

Yapılan denetimlerde; iş yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığına, üretim ve satışların hangi ortamlarda yapıldığına bakılırken iş yerlerinin sağlık karneleri, iş yeri açma ruhsatları ve tatil ruhsatları da incelendi. Yapılan üretimlerin hijyen kurallarına uygunluğu konusunda oldukça titiz davranan Zabıta Ekipleri; çalışanların iş önlüğü kullanıp kullanmadıklarına, üretim malzemelerinin tazeliğine, kullanılan yağlara ve son kullanma tarihlerine de kontrol edildi. İnsan sağlığının her zaman birinci öncelikleri olduğunu vurgulayan ekipler; vatandaşların yiyeceklerini hijyen koşullarına uygun ve sağlıklı olarak tüketebilmeleri amacıyla ilçede faaliyet gösteren bütün sıhhi müesseselerin aralıksız olarak denetlendiğini belirttiler.


Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.