ZİNCİRLEME KAZALARDA 4 KİŞİ YARALANDI

ZİNCİRLEME KAZALARDA 4 KİŞİ YARALANDI

Bozüyük’te meydana gelen 2 farklı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bozüyük-Eskişehir çevre yolu Toprak fabrikası yakınlarındaki...

A+A-

Bozüyük’te meydana gelen 2 farklı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük-Eskişehir çevre yolu Toprak fabrikası yakınlarındaki yol çalışması sırasında yolun tek şeride düştüğü alanda meydana gelen ilk zincirleme trafik kazasında Hüseyin A. idaresindeki 26 TC 108 plakalı otomobil, İbrahim A. idaresindeki 41 H 2796 plakalı kamyonet ve Musa Y. idaresindeki 55 RR 170 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlarda maddi hasar meydana gelirken 55 RR 170 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Suade Y.(62) yaralandı. Yaralı yolcu olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı yolcunun hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Aynı noktada meydana gelen ikinci kazada Selçuk N. İdaresindeki 54 FF 061 plakalı kamyonet ile Aziz G. İdaresindeki 11 SK 581 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil sürücüsü ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Nigar G. Ve Fatmanur Y. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

zincir.jpgzincir.jpg

Bu haber toplam 6217 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.