ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI

ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI

Bozüyük'ta meydana gelen 3 ayrı hırsızlık olayında yaklaşık 70 bin lira değerindeki ziynet eşyası, nakit para ve değerli eşyalar çalınırken, bir...

A+A-

Bozüyük'ta meydana gelen 3 ayrı hırsızlık olayında yaklaşık 70 bin lira değerindeki ziynet eşyası, nakit para ve değerli eşyalar çalınırken, bir evde turşu bidonuna gizlenmiş yaklaşık 40 bin liralık ziynet eşyası da hırsızların hedefi oldu. 
Edinilen bilgiye göre, Yediler Mahallesi'nde ev sahibinin turşu bidonuna sakladığı yaklaşık 40 bin TL değerindeki çeşitli ziynet eşyaları çalındı. Turşu bidonunu koyduğu yere düğünde takı olarak kullanmak üzere çeyrek altın almaya giden ev sahibi, bidonun yerinde olmadığını görünce fenalık geçirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden ev sahibi şikayetçi oldu. 
Diğer taraftan 4 Eylül Mahallesi'ndeki 2 ayrı eve giren hırsızlık şüphelileri, bu evlerden de yaklaşık 30 bin TL değerindeki ziynet eşyası, nakit para ve değerli eşyaları alarak sırra kadem bastı. Mağdur vatandaşların İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulunmalarının ardından polis çalışma başlattı. 
Hırsızlık olaylarıyla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 


Bu haber toplam 3296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.