'ZORU BAŞARANLAR' PAZARYERİ KYK'NIN KONUĞU OLDU

'ZORU BAŞARANLAR' PAZARYERİ KYK'NIN KONUĞU OLDU

Pazaryeri KYK Kız yurdu tarafından ‘Zoru Başaranlar’ konulu söyleşi ve bayrak şöleni programı düzenlendi.Pazaryeri yurt müdürlüğünün “15 Temmuzu...

A+A-

Pazaryeri KYK Kız yurdu tarafından ‘Zoru Başaranlar’ konulu söyleşi ve bayrak şöleni programı düzenlendi.

Pazaryeri yurt müdürlüğünün “15 Temmuzu Unutmadık ve Unutturmayacağız” sloganıyla üniversiteli gençlere yönelik gerçekleştirilen “Zoru Başaranlar” programı yoğun ilgi gördü. Pazaryeri Yurdu spor salonunda yapılan programa, tankın önüne yatan adam olarak tanınan 15 Temmuz Kahramanı Metin Doğan Konuşmacı olarak katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programa Bilecik Merkez ve KYK yurtlarından da birçok öğrencinin katılımı sağlandı.

17555368_10154985327591832_1599636827_n.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan Yurt Müdürü Neslihan Leblebicioğlu Üstad Necip Fazıl’ın diliyle “ An gelipte ‘ Kim var’ diye seslenilince sağına ve soluna bakınmadan, fert fert  ‘ben varım’ cevabını verici bir gençlik yetiştirmenin tek gayeleri olduğunu söyledi. Pazaryerinde Yüksek Öğrenim gören öğrencilerin barınma ve yeme içme gibi maddi ihtiyaçlarının karşılandığı kız yurdunda öğrencilerin manevi ve kültürel ihtiyaçlarının da unutulmadığını sözlerine ekledi.

bln_4719.jpg

Dualar eşliğinde 15 Temmuz sinevizyon gösterisi ve demokrasi marşı ile bitirilen programda, gençler spor salonunda müthiş bir bayrak şöleni yaşattılar.

Programa tüm imkânlarıyla destek olan KYK İl Müdürü İsmail Şen, program sonunda Metin Doğan’a Osmanlı Devlet Arması ve Pazaryerinin yöresel ürünlerinden hediyeler sundu. Ayrıca programa katılan herkese günün anısına 15 Temmuz hatıra parası olan 1 TL'ler dağıtıldı.

Programa Kaymakam Bayram Sağır, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve Milletvekili Halil Eldemir’in eşi Funda Eldemir, KYK İl Müdürü İsmail Şen, KYK şube müdürleri, bazı kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bln_4871.jpg

Bu haber toplam 4325 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.