“Artık buraya kadar doldum!”

“Artık buraya kadar doldum!”

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Adayı İbrahim Bağ seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük Kurtköylüler Derneği’ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Adayı İbrahim Bağ seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük Kurtköylüler Derneği’ni ziyaret etti.
Kendisi de Kurtköylü olan İbrahim Bağ ve beraberindeki heyeti Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı ve çok sayıda Kurtköylü karşıladı.

fbef1570-c59a-4de6-b1be-2c65baa36fdf-001.jpg
Dernek Başkanı İbrahim Arabacı kendisi de Kurtköylü olan MHP Bilecik Milletvekili adayı İbrahim Bağ’a destek isterken, CHP Milletvekili ve adayı Yaşar Tüzün’e ağır eleştirilerde bulundu. Arabacı CHP’yi ve Yaşar Tüzün’ü “Eski derneğimiz eski yerindeyken Kurtköylüler şahittir, dernek yeri vereceğiz dediler ama sözlerini tutmadılar” sözleriyle eleştirdi.
Bozüyük Belediyesinden işten çıkarılan işçileri mahkeme kararına rağmen geri işe almayışını eleştiren Arabacı MHP Bozüyük SKM açılışı öncesinde Bozüyük Belediyesi’nin SKM önünde çalışma yapmaya başlamasını da nezaketsizlik olarak nitelendirdi.
Arabacı konuşmasının devamında “Kurtköylüler devletinin milletinin yanındadır her zaman. Kurtköylüler Türkiye’nin her yerindedir. İstanbul’da Ankara’da Eskişehir’de Türkiye’nin değişik yerlerinde, her yerde Kurtköylü vardır ama olması gereken yerde olmamıştır.

344764120-573430941439683-6536164588460450557-n.jpg
Bundan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Kurtköy’den vekil göndereceğiz. Bu havayı yakaladık, bu atmosferi yakaladık. İnşallah o yemin töreninde 1982 yılında Kurtköy doğumluyum deyip Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemin edeceğine canı gönülden inanıyorum” dedi.
Kurtköylülerin Bozüyük’te 3.800 oyu olduğunu vurgulayan İbrahim Arabacı bu potansiyelin kendi evlatları için kullanılmasını istedi.

Bu haber toplam 8113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum