Av. Ercan Dırazoğlu Başvurusunu Yaptı

Av. Ercan Dırazoğlu Başvurusunu Yaptı

Bozüyük'ün tanınmış simalarından Av. Ercan Dırazoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan Aday adaylığı için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Bozüyük'ün tanınmış simalarından Av. Ercan Dırazoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan Aday adaylığı için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Bozüyük’te uzun yıllardır avukatlık yapan Ercan Dırazoğlu, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine yaptığı aday adaylığı müracaatının ardından Bozüyük MHP İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelerek, aday adaylık belgesini Bozüyük MHP İlçe Başkanı Serkan Oğuz'a başvuru belgesini teslim etti.

dirazoglu-basvurusunu-yapti.jpg

Aday Adalığı tanıtım toplantısında Ercan Dırazoğlu’nu ailesi ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı. Başvuru belgesini teslim etmeden önce açıklama yapan Dırazoğlu, ‘Bozüyük’teki sorunları biliyoruz çözümleri de biliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Av. Ercan Dırazoğlu açıklamasında; “2024 yılı mahalli idareler seçimi Bozüyük Belediye Başkan aday adaylık başvurumu daha önce bildiğiniz gibi genel merkezimize yapmiş idim.

Şimdide yapmış olduğum başvurumu İlçe Başkanlığımıza sunmak için burada bulunmaktayim.

Bundan sonra aday belirleme takdiri genel merkezimize ait olup, verecekleri tüm kararlara saygili olduğumu , verilecek kararın Bozüyük için hayirlara vesile olmasini temenni ederiyorum.

Kendimi kısaca tanıtmak gerekirse

1977 Bozüyük Yeni mahalle doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Bozüyük ve Bilecik’te tamamladim. yüksek öğrenimimi ise İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladim. 2000 yilindan beride Bozüyük’te serbest avukatlik yapmaktayim. Evli ve 2 çocuk babasiyim, halen 4 eylül mahallesinde ikamet etmekteyim.

Değerli Bozüyüklüler

Serbest avukat olmamızdan dolayı daima vatandaşlarımızla içiçe bir hayatimiz oldu. Toplumun her kesiminden hemşerimizle birarada olma şansini yakaladik.hemen hemen tüm meslek kuruluşlari ve odalarla yakin ilişkilerimiz oldu ve halende olmakta. Bu sebeplerle vatandaşlarimizin belediye ile ilgili şikayet ve beklentilerini bilmekteyiz.

dirazoglu-basvurusunu-yapti1.jpg

Bu yola çıkmamızda görmüş olduğumuz, bize iletilen belediye hizmetlerindeki sıkıntıların giderilmesi isteğimiz en büyük esin kaynağimiz olmuştur.

Doğru yönetim toplumun ortak çikarlari doğrultusunda ilerlemeyi gerektirir.

Bozüyük’teki sorunları biliyoruz çözümleri de biliyoruz.

Çözüm odaklı, hızlı , çağdaş , profesyonel , kurumsal belediyecilik !

Belediyelerin görevi halka huzur içinde insanca yaşam imkani sunmasidir.

Bunun için yapilmasi gereken ise ; en temel belediye hizmetlerinin kusursuz bir şekilde yerine getirilmesidir.

Değerli katılanlar

Görevimiz çocuklarimiz ve gençlerimizin doğal becerilerinin eğitimle geliştirilmesidir. Bunun için belediye olarak gençlerimizin yatkinliklarini ortaya çikarmak ve onlari eğitmek amaciyla belediyemizin tüm imkanlari kullanilacağiz.

Ayrıca esnaf ve ticaret erbabının yanında olacağız. Belediyeyi onlar için sorun yumaği değil çözüm odaği haline getireceğiz.

Değerli katılımcılar

Bozüyüğümüzün dört tarafi deprem kuşağidir. Görüyoruz ki doğal afetler ve deprem konusunda ciddi bir çalişma bulunmamaktadir. Aday olmamiz halinde afet ve depremlere ilişkin çalişmalarimizi sizlerle paylaşacağız. Bu hususun altini önemle çiziyoruz.

Bizimde elbette birçok projemiz bulunmaktadir. Projelerimize bu aşamada ayrintilari ile girmek doğru olmaz. Fakat söyleyebileceğim şey düşüncelerimiz çağdaş ,halkin tüm kesimlerine hitap eden , ihtiyaçlarini gözeten ;yapici çözümler olduğudur.

Değerli partili arkadaşlarım

Yalnız taş duvar olmaz misali çikmiş olduğumuz bu yolculukta hepinizin tek tek yanimizda olmanizi istiyorum. İnaniyorum ki hep beraber bu süreci başariyla taçlandiracağiz.

Adaylık teveccühü halinde hedefimiz tüm bozüyüklülerin adayi olmaktir.toplumun tüm kesimlerinden destek talep edeceğiz. Ayrım yapmaksizin tüm bozüyüklüler için bu yola çiktik. Amacimiz bütün gönülleri kazanmaktir.

Buraya kadar zahmet edip katılım sağlayan herkese ayrı ayrı şükran ve teşekkürlerimi sunarim

Süreç dahilinde aday adayı tüm arkadaşlarimiza başarilar dilerim. Aday adaylığımızın Bozüyük için tekrar hayirli olmasini temenni ederim. Allah utandırmasın” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 969 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.