Aytaş Tarım Hizmete Açıldı

Aytaş Tarım Hizmete Açıldı

Bozüyük'te tarım alanında bir ilke imza atan Aytaş Tarım, hizmete açıldı.

Saraycık Caddesinde hizmete giren Aytaş Tarım'ın açılışı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik, Bozüyük Ziraat Odası Başkanı Süleyman Çaydere, Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Zeki Subaşı ve Erdallar Basın Yayın Kuruluşları sahibi Mücahid Erdal ile iş yeri sahibinin ailesi, yakınları ve davetliler katıldı.

dsc-0987.jpg
Hayır duaları eşliğinde açılış kurdelesinin kesilmesinin öncesinde Aytaş Tarım'ın sahibi Erhan Taş, açılış konuşması gerçekleştirdi.
Konuşmasında; "Toprak analizleri, gübrenin verimliğini artırmak ve çiftçilerimize daha iyi hizmet sunmak adına çeşitli çalışmalarımız olacak. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Bozüyük Ziraat Odası Başkanı Süleyman Çaydere'ye ve Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Zeki Subaşı'na çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar beni bu süreçte yalnız bırakmayıp bizlere destek oldular. Şöyle bir ideolojimiz var, 'Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı, Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı, Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı.' Biz o toprağın altındaki değerleri biliyoruz ve o toprağı yeşertmeye geldik" ifadelerini kullandı.

dsc-0999.jpg
Konuşmanın ardından kurdele kesilerek davetliler işyerini gezdi. Açılış sonrasında davetliler iş yeri sahibi Erhan Taş'tan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

dsc-1004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 7324 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.