BAKAN SÖZ VERDİ!

BAKAN SÖZ VERDİ!

Hemzemin geçit sorunları çözüme kavuşacak!

Hemzemin geçit sorunları çözüme kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bozüyük'te gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

bakan-soz-verdi-3.jpg

Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Uraloğlu, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Bozüyük'ün ulaşım altyapısıyla ilgili önemli bir vaatte bulundu. Şehrin yıllardır çözüme kavuşturulamayan hemzemin geçit sorunlarının çözümüne ilişkin açıklamalarda bulunan Uraloğlu, bu sorunların giderilmesi için Hüsnü Ersoy'u destekleyeceklerini dile getirdi.

Bakan Uraloğlu, Bozüyük'ün altyapı ve ulaşım sorunlarına çözüm getirme kararlılığını vurgulayarak, şehrin gelişimine katkı sağlayacaklarını belirtti. Ancak, şehirde halen çözüme kavuşturulamayan 3 adet hemzemin geçit sorununun olduğunu ifade etti. Bu sorunlardan birinin çözümünün gerçekleştirildiğini ancak diğer ikisinin hala devam ettiğini açıklayan Uraloğlu, bu konuda Hüsnü Ersoy'a güvendiklerini ve seçildiği takdirde sorunların çözüleceğine inandıklarını söyledi.

1.jpg

Uraloğlu, Bozüyük'te zaman zaman yönetim değişikliği olduğunu hatırlatarak, "Bozüyük'ün yapmamız gereken hizmetlerini asla ötelemedik. Asla tercihinden dolayı bizim farklı bir davranışımız olmadı ama burada belediyeyle beraber çalışmak bizim için mutlaka daha kıymetli." diye konuştu.

Ayrıca, Uraloğlu Bozüyük'ün lojistik merkezi konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, “Biz yolları yaptık, hızlı treni de buradan İstanbul’a kadar yaptık. Ankara- İstanbul arasında burada seyahat ediyor. Gerçekten keyifli , konforlu bir seyahat. Bozüyük’ümüz gelişiyor. Zaman zaman bazı yönetim değişiklikler oluyor. Biz mesela bir dönem partimiz burada görev yapmış. Biz Bozüyük’ü hiçbir zaman yapmamız gereken hizmetlerini asla ötelemedik. Ama burada belediyeyle beraber çalışmak bizim için mutlaka daha kıymetli. Bakın burada şehrin içerisinde 3 tane hemzemin geçit var. 1 tanesini yaptık. 2 tanesi daha duruyor. O 1 tanesinin bağlantı yolları duyduğum kadarıyla yeni yapıldı. Hâlbuki çok kolay yapılması lazım. O zaman bununla ilgili 2 tane kaldı. Yapılmış olan en sonraki hukuki düzenlemeye göre bu görev belediyelerin görevi.

Ben size şöyle söz vereyim. Biz 31 Mart’ta Hüsnü kardeşimizi seçelim o 2’sini belediyeyle beraber yapalım inşallah. Şimdi burada iş adamlarımızın, ticaretle uğraşan insanlarımızın bir lojistik merkezle ilgili konusu var. Onu da yakın takibe altık. 1. etabı bitirdik ama yeterli değil, 2. etabın ihalesini bu sene yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında konuşan AK Parti Bozüyük Belediye başkan adayı Hüsnü Ersoy ise şu ifadeleri kullandı; "Doğup büyüdüğümüz, gecesine gündüzüne, soğuğuna, sıcağına, zorluğuna, kolaylığına, mutluluğuna, hüznüne, şahit ve ortak olduğumuz, kaderimizi bağladığımız bu güzel Bozüyük’e hizmet etmek için, Bozüyük’ün evladı, Bozüyük için bugüne kadar naçizane gayret göstermiş bir kardeşiniz olarak sesleniyorum:

GELİN ‘’Türkiye Yüzyılı Şehirleri’’ vizyonuna Bozüyük’ü hep birlikte taşıyalım.

1 Nisan itibariyle Bozüyük’ü seven, Bozüyük’ün menfaatini herşeyin üzerinde aziz bilen bir yolculuğa çıkalım, Bozüyük için Hazır, Bozüyük için Kararlı olalım.

2.jpg

Aşk ile bağlı olduğumuz, bizimle cömertçe herşeyi paylaşan bu şehre hizmet etme yolunda yorulmadan koşalım.

BOZÜYÜĞÜN 5 yıldır belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalmış günlerini 31 Martta yırtıp atalım ve Bozüyükün özgüvenini tekrar ortaya çıkaralım. Üreten , Sanayi şehri Bozüyük’ü ‘’Türkiye Yüzyılı Şehirleri’’ hedefiyle potansiyeline yakışır bir şehir haline getirelim" dedi.

Öte yandan, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu ve Eski Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da açılışta konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından AK Parti Bozüyük Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

bakan-soz-verdi-1.jpg

bakan-soz-verdi.jpg

3.jpg

6.jpg

7.jpg

Bu haber toplam 1413 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum