Bakkalcıoğlu’ndan Hüsnü Ersoy’a videolu cevap!

Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, tramvay projesine ilişkin eleştirilerde bulunan ve projeyi “Ucube” olarak nitelendiren AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy’a videolu bir cevap verdi.

Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, tramvay projesine ilişkin eleştirilerde bulunan ve projeyi “Ucube” olarak nitelendiren AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy’a videolu bir cevap verdi. Başkan Bakkalcıoğlu, tramvay projesi hakkında bilgisi olmayanların yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yanılttığını ifade ederek, projenin detaylarının yer aldığı bir videoyu sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyu ile paylaştı. 

bozuyuk1.jpg

Bakkalcıoğlu, bahse konu paylaşımında, söz verdiği bir projeyi daha hayata geçirdiklerini kaydederek, “Bozüyük artık tramvayla buluşacak.” dedi. Tramvay projesinin yanı sıra ilçe merkezinde yapımı devam eden çarşı projesi ile 250 araçlık otoparkın ilçeye kazandırılacağını anlatan Bakkalcıoğlu, şunları kaydetti:

bozuyuk2.jpg

“Sizlere söz verdiğimiz büyük bir projemizi daha gerçekleştiriyoruz. Bozüyük artık tramvayla buluşacak. Tramvay hakkında hiçbir bilgisi olmadan, detayını bilmeden, yalan yanlış sizleri yanıltıcı birçok bilginin ortalıkta dolaştığını görüyorum. 

Tramvayın nasıl olacağı ile ilgili sizlere ilk fikri verecek ilk videomuzu paylaşmak istiyorum. Adliye binası önünden başlayıp Eczacıbaşı fabrikası önünde sonlanacak olan projemizle siz değerli Bozüyük halkına rahat, ekonomik ve keyifli bir ulaşım imkanı sağlayacağız. 

bozuyuk3.jpg

İlçe merkezimizde yapmakta olduğumuz çarşı projemizde yer alan 250 araçlık yer altı otoparkı ile otopark sorununa önemli bir çözüm getireceğiz. Projenin hazırlanmasında tüm imkanları ile desteğini veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’na, Metro İstanbul Genel Müdürü sayın Özgür Soy ve ekibine Bozüyük halkımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. 

Tramvay hattımızın ilçemize ve siz değerli hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

bozuyuk.jpg

Bu haber toplam 14695 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum