MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

Bariyerler kalkıyor!..

Bariyerler kalkıyor!..

Ak Partiye zarar verenler konulu yazdığım köşe yazıları kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Özellikle Söğüt'le ilgili Elginkan ve Söğüt teşkilatıyla ilgili kaleme aldığım mevzular hala gündemdeki yerini koruyor. Yine Söğüt'te yaşanan ancak henüz kamuoyuna ifşa olmayan mevzular Ak Parti'ye zarar verenlerin marifetlerini bir kez daha gözler önüne serecek.

Ben bu hafta farklı bir konuyu ele alacağım.

Hatırlarsanız "Sahipsiz memlekete yeni vali" başlıklı köşe yazısı yazmıştım. İlginizden ötürü teşekkür ederim. Okunma rekorları kırdı.

Uzun süre Valisiz kalan Bilecik'e ilk kez Valilik yapacak bir ismin atanmasıyla yine klasik döngüye gireceğimiz hissi uyanmıştı.

Sn. Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya Bilecik'e atandığı günden bu güne yaptığı icraatlarla bu hissi, bu algıyı kırdığını söyleyebilirim.

Göreve başlar başlamaz Ertuğrulgazi'yi, Şeyh Edebali'yi ziyaret etmesi takdire şayan.

Bilecik'te henüz siması bilinmeden tanınmadan sivil aracı ile başta Bilecik acilini ve çok sayıda kamu kuruluşuna gitmesi, şoförsüz, korumasız, kendi aracı ile Bilecik sokaklarında dolaşması alışılmışın dışında bir profil çiziyor.

Bu zamana kadar tüm taleplere rağmen kaldırılmayan Bilecik'in çarşı merkezine girişinde Emniyet Müdürlüğü önündeki bariyerlerin, Sn. Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya'nın göreve başlamasından sonra kaldırılması da takdire şayan.

Yine aynı şekilde Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği önünde beton bariyerlerin kaldırılmasına yönelik taleplerine duyarsız kalmayıp bariyerleri kaldırttı.

Bilecik'in en büyük sorunlarından birisi de trafik sorunu.

Bu konuyla ilgili defalarca defalarca haber yaptık. Sokak röportajları gerçekleştirdik. Haberlerimizden sonra Kent Konseyi'de konuyla ilgili girişimlerde bulunacağını gazetemize gelip anlatmıştı.

Yakın zamanda yaptığımız "Vali trafik sorununa el attı" haberimiz Vali Dr. Kemal Kızılkaya'nın avuç içi kadar Bilecik'teki çözülemeyen trafik sorununu da çözeceğini gösteriyor.

"Sahipsiz memlekete yeni Vali" demiştim.

Yeni Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya sayesinde Bilecik'te kalkmayan bariyerler kalktı. Vali Kızılkaya sayesinde Bilecik'in önündeki daha nice kalkmayan bariyerlerin kalkacağını umut ediyorum.

Hoşçakalın.
 

Bu yazı toplam 3930 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR