"Belediyecilik gülümseyen yüzdür"

"Belediyecilik gülümseyen yüzdür"

Bozüyük’ün bilinen simalarından Bahadır Çetin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığını Milliyetçi Hareket Partisi binasında açıkladı.

Bozüyük’ün bilinen simalarından Bahadır Çetin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığını Milliyetçi Hareket Partisi binasında açıkladı.
Geçtiğimiz hafta MHP Genel Merkezinde aday adaylığı müracatını yapan Bahadır Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Serkan Oğuz’a başvuru belgesini teslim etti.
Başvurusu sonrasında partililere kendini tanıtan Bahadır Çetin, Bozüyük için nasıl bir belediyecilik isteğini anlattı. Bilecik ve Eskişehir’de Hafiz Kur’an kursu öğretmenliği yapan Hacı Bahri Çetin’in oğlu olan Bahadır Çetin, Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu. Uzun yıllar Bozüyük Eczacıbaşı fabrikasında çalışma hayatını sürdürdü. Aynı zamanda Vitraspor Kulübünde yönetim kurulu üyeliği yaptı.

21b8e88c-6bb1-4b63-8729-63b90ce7cec4.jpg
Ekip çalışmasına çok önem verdiğini belirten Bahadır Çetin, Ekibim ve ben Bozüyük halkı ile beraber istişare ederek ortak karar alarak çalışacağını belirtti.
Üretken belediyecilik olarak, Bütünsel yaklaşım, birlikte yönetim, Dürüst yönetim, şeffaf yönetim, Sosyal belediyecilik düsturu ile çalışacağım. Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşk ile sorunlara odaklanmaktır. Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen dürüstlüktür, cömertliktir"
Bahadır Çetin, Bozüyük ile ilgili projelerini adaylığı kesinleşince açıklayacağını belirtti. Öte yandan bu süreçteki ana başlıklarını şu şekilde belirtti;
Devamlı olarak üretim belediyeciliği anlayışına sahip olacağını dile getiren Çetin,
1-Milliyetçi olacağız. 2-Çalışkan olacağız. 3-Adaletli olacağız. 4- Dürüst olacağız. 5-Çağdaş olacağız. 6-Kalkınmacı olacağız. 7- Katılımcı olacağız. 8-Rekabetçi olacağız. 9-Şeffaf olacağız.
Her zaman iletişim halinde olacağız diyerek sözlerine son verdi. Parti binasında gerçekleşen Aday Adaylığı açıklamasında katılım oldukça yoğundu, Bahadır Çetin'i ailesi, arkadaşları ve Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri yalnız bırakmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2318 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.