Bozüyük’e yakışmadı!

Bozüyük’e yakışmadı!

Bozüyük’te, Şehit Ünal Demir’in ismini taşıyan parkın çöplüğü aratmayan hali tepkilere neden oldu. Yenidoğan Mahallesi 2. Etap TOKİ'de bulunan parkın içler acısı görenleri hem üzdü hem de kızdırdı.

Bozüyük’te, Şehit Ünal Demir’in ismini taşıyan parkın çöplüğü aratmayan hali tepkilere neden oldu. Yenidoğan Mahallesi 2. Etap TOKİ'de bulunan parkın içler acısı hali görenleri hem üzdü hem de kızdırdı. Tepkili vatandaşlar hem parkı kirletenlere hem de parkla ilgilenmeyen yetkililere sitem ettiler.

bozuyuke-yakismadi-002.jpeg

Bu görüntülerin Bozüyük’e yakışmadığını dile getiren vatandaşlar parkın önünden geçerken üzüntü ile kızgınlığı bir arada yaşadıklarını ifade ettiler. Konu ile ilgili olarak gazetemize düşüncelerini aktaran bazı vatandaşlar, “Şehidimizin ismini taşıyan parkın bu hali bizleri kahretti. Bakımsızlık bir yana insanlarımızın duyarsızlığını ise anlamak mümkün değil. Herkes burada keyifli vakit geçirirken çöpleri bu denli bilinçsiz bir şekilde etrafa atmaları bir utanç sebebi. Bunun yanında belediye ekipleri de bu konuda çok dikkatsiz. Günlerdir Şehit Ünal Demir Parkımız bu halde ama kimsenin bir şey yaptığı yok. Biz gördüğümüz bu manzara karşısında her geçen gün daha da şok oluyoruz. Hem insanlarımızın hem de yetkililerimiz bu ayıba bir son vermeli" dediler.

Öte yandan, Bozüyüklü vatandaşlar başkaca parklarda da bakım ve düzenleme ile alakalı sorunların olduğunu dile getirerek yetkililerin daha özverili bir çalışma yapmalarını istediler.

bozuyuke-yakismadi.jpeg

bozuyuke-yakismadi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 10889 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum