Bozüyük'te Coşkulu Açılış

Bozüyük'te Coşkulu Açılış

Bozüyük'te İyi Parti'nin ilçe seçim koordinasyon merkezi, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın da katılımıyla gerçekleştirilen coşkulu bir törenle açıldı.

Bozüyük'te İyi Parti'nin ilçe seçim koordinasyon merkezi, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın da katılımıyla gerçekleştirilen coşkulu bir törenle açıldı. İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışına siyasilerin yanı sıra çok sayıda İyi Partili seçmen de katıldı.

mirac-mete-yuksel288.jpg

Bando EsEs'in melodileriyle renklenen açılışta ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Yusuf Çırak, "Türlü oyunlara, dayatmalara, baskılara maruz kaldığımız şu günlerde rüzgara karşı yürümek zordur; dayanıklılık gerektirir, inanç ve sabır gerektirir, çelik gibi irade gerektirir. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla elimizi taşın altına koyduğumuz bu yolda Bozüyük’te doğan, Bozüyük’te çalışan, Bozüyük’ün sorunlarını yaşayarak gören Başkan Adayımız Miraç Mete yüksel ve titiz çalışma ile oluşturduğumuz her biri alanında uzman Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla yürümenin haklı gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

mirac-mete-yuksels.jpg

Ardından kürsüye gelen Belediye Başkan Adayı Mete Yüksel ise büyük alkışlarla başladığı konuşmasında, "Hizmette devamlılık esastır; ilçe yararına olan, başlayan veya başlayamayan tüm projeleri mutlaka devam ettireceğiz. Söz veriyorum ben size hiç yalan söylemeyeceğim. Ben tutamayacağım vaatler vermeyeceğim. Nasip olur da kazanırsak sizlere şimdi olduğu gibi çok yakın olacağım. Bize sınırsız ve sorunsuz ulaşacaksınız. Benimle ve tüm çalışma arkadaşlarımla istediğiniz an 7/24 görüşebileceksiniz. Hiçbir telefonunuz ve hiçbir mesajınız cevapsız kalmayacak" dedi.

mirac-mete-1.jpg
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ise açılış öncesi yaptığı konuşmada, İyi Parti olarak iki kutuplu siyasetten çıktıklarını ve Türkiye'nin İyi Parti'ye ihtiyacı olduğunu vurguladı. Aydın, konuşmasının ardından partililerle birlikte seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Kurdele kesimi ve yapılan duaların ardından Seçim Bürosu resmen hizmete girdi ve partililerin ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

mirac-mete-yukseler.jpg

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.