Esnaflar, BOZSAN çalışmalarının hızlandırılmasını istiyor

Esnaflar, BOZSAN çalışmalarının hızlandırılmasını istiyor

Bozüyük'te kurulum çalışmalarına başlanan 3'üncü sanayi sitesi için esnaflar çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Bozüyük'te kurulum çalışmalarına başlanan 3'üncü sanayi sitesi için esnaflar çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Bilindiği üzere; Bozüyük’te bulunan küçük sanayi sitesinin dolmasının ardından Yeni Sanayi Sitesi adı altında 2’nci bir küçük sanayi sitesi daha kuruldu. Şimdilerde bu sanayi sitesinin doluluk oranı da yüzde 100’e yaklaştı ve boş iş yeri bulmak oldukça zorlaştı. Hatta 13-15 bin TL arasında gezen kiralık iş yerlerinin kira fiyatları 30 bin TL’lere yaklaştı. Gelinen süreçte esnaflar oldukça zor durumda kalmaya başladı.
Diğer yandan, kurulum çalışmalarına ve BOZSAN adı verilen 3’üncü sanayi sitesi için sürecin devam ettiği öğrenildi. Altyapısı hazırlanan 3’üncü sanayi sitesi için Bozüyük Belediyesi’nde yapılacak imar planı düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından kurulum çalışmalarının başlayacağı bildirildi. Esnaflar ise yetkililerin konuyla yakından ilgilenmelerini ve süreci hızlandırarak kurulum çalışmalarının önünün bir an evvel açılmasını istediler.
Sanayi sitelerinde yer kalmayışı ve kira fiyatlarının çok yüksek seviyelere çıkmasının mağduriyet doğurmaya başladığını ifade eden esnaflar, 3’üncü sanayi sitesinin Bozüyük’ün öncelikli konuları arasında yer alması gerektiğini kaydettiler.
Diğer yandan, BOZSAN adı verilen 3’üncü sanayi sitesi için ilk etapta 200’ün üzerinde yer talebi için müracaatta bulunulduğu öğrenildi.

sanayi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum