Faruk Şahin önceliğini açıkladı

Faruk Şahin önceliğini açıkladı

AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Şahin, belediye başkanı olması halinde öncelik vereceği ilk işi açıkladı.

AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Şahin, belediye başkanı olması halinde öncelik vereceği ilk işi açıkladı. Faruk Şahin, Bozüyük’ün içinden geçen ve kenti ikiye bölen demir yolunun meydana getirdiği sıkıntıları ortadan kaldıracağını ifade eden Faruk Şahin, “İlk önceliğim bu konu olacak ve çözüme kavuşturacağım” dedi.

Bozüyük’ün yeni ve modern bir küçük sanayiye ihtiyaç duyduğunu anlatan Faruk Şahin, göreve gelmesi halinde hayata geçirmek istediği bazı çalışmalardan bahsettiği açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bozüyük artık bu derme çatma küçük sanayi sitesinden kurtulup, daha iyi, daha modern bir küçük sanayi sitesine kavuşturulmalıdır. İçinde sağlık ocağından, kafeteryasına, bankamatiklerinden, yangın söndürme sistemlerine kadar düşünülmüş, daha modern ve çağdaş, daha büyük, daha çok dükkanın bulunduğu bir küçük sanayi sitesini Bozüyük’e kazandıracağız. Bozüyük en iyisini hak ediyor ve ben Bozüyük’ü hak ettiği yere getirmek için elimden gelen her türlü çabayı sarf edeceğim. Bunun yanında KOBİ’lerin de desteklenmesini sağlayacağım.” diye konuştu.

Bozüyük’te faaliyet gösteren kokoreççi esnaflarının sorunlarını ve taleplerini dinlediğini ifade eden Faruk Şahin, bunun içinde çözüm önerilerinin olduğunu kaydetti. Bozüyük kokoreçini Türkiye’ye tanıtma vaktinin geldiğini söyleyen Şahin, yol boyu lezzetleri tarzında, hem ilçeye, hem de çevre yolundan geçen araç yolcularına hizmet verebilecek büyük bir tesis kuracağından bahsetti.

Bozüyük’ü yalnızlıklar şehri olmaktan çıkartmak istediğini dile getiren Faruk Şahin, şöyle devam etti:

“Bozüyük’te insanların hoşça vakit geçirebilecekleri, tarihimizi, kültürümüzü, sanatı yaşayabilecekleri, eğlence merkezimizde aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturacağız. İçerisinde kafeler, restaurantlar, yüzme havuzu, buz pateni, kay kay pistleri, bowling salonu, lunapark ve miniatürk benzeri tema parkları ve sinema salonlarının bulunduğu tesisleri kuracağız. Bozüyük halkımızın özellikle gençlerimizin eğlenmek için farklı şehirlere gitmesine gerek kalmayacak. Tersine diğer şehirlerden Bozüyük’ümüze eğlenmek için çocukları ile birlikte bir çok ailenin geleceğini, bunun da Bozüyük’te yeni bir istihdamın yaratılacağını söyledi.

faruk-sahin-onceligini-acikladi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1362 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.