Fatih Erbakan'dan gazetemize ziyaret

Fatih Erbakan'dan gazetemize ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bilecik’te ayağının tozuyla ilk olarak gazetemizi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bilecik’te ayağının tozuyla ilk olarak gazetemizi ziyaret etti. Fatih Erbakan, Milli Nizam ve Milli Selamet Partilerinin Bilecik’te il başkanlığını yapan gazetemiz kurucu sahibi Şadi Erdal ile bir süre görüştü. 

fatih-erbakan2.jpg

Gazetemiz kurucu sahibi Şadi Erdal’dan ‘Baba dostu’ diye bahseden Fatih Erbakan, “İl başkanımız ve teşkilatlarımızdan sizlerin Erbakan hocamız ile yaptığınız dava arkadaşlığını ve davamıza verdiğiniz hizmetleri öğrendim. Ayağımın tozuyla ilk olarak da buraya gelmek istedim. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

fatih-erbakan3.jpg

Gazetemiz kurucu sahibi Şadi Erdal ise Milli Selamet Partisi’nin koalisyonda yer aldığı ve Necmettin Erbakan’ın başbakan yardımcılığı yaptığı yıllarda ilimizde başlatılan sanayileşme çalışmalarına değindi. Şadi Erdal, kendisinin il başkanı olduğu o dönemleri anlatırken, “Rahmetli Erbakan’ın başbakan yardımcılığı döneminde OSB ve küçük sanayinin çalışmaları başladı. Ayrıca şu anda üniversitenin olduğu alan rulman fabrikası kurulmak için alınmıştı ama fabrika kurulamadı. Aradan geçen zaman zarfında o arazi üniversitemizin kurulmasının hızlanmasına vesile oldu. Bilecik küçültülmüş bir il olmasına rağmen rahmetli Erbakan döneminde atılan adımlarla bugünlere gelindi.” diye konuştu.

fatih-erbakan4.jpg

Şadi Erdal ayrıca, gazetemiz çalışmaları hakkında Fatih Erbakan’a bilgiler vererek yerel basının yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. 

Fatih Erbakan ise Şadi Erdal’a Milli Görüş davasına verdikleri hizmet ve desteklerden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

fatih-erbakan5.jpg

Şadi Erdal, ziyaretin sonunda üzerinde Milli Selamet Partisi’nin logosunun olduğu bir çini gösterilerek, “Bu kıymetli çini benden oğullarıma miras kaldı, onlardan da torunlarıma kalacak inşallah.” ifadelerini kullandı.  

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

fatih-erbakan6.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 8919 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.