"İbrahim Bağ vekil olacak her şey değişecek"

"İbrahim Bağ vekil olacak her şey değişecek"

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili adayı İbrahim Bağ ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük Kurtköylüler Derneğini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili adayı İbrahim Bağ ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük Kurtköylüler Derneğini ziyaret etti.
Misafirleri Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı, kendileri de Kurtköylü olan Sakarya Gazetesi, Bilecik Haber, Yeni Bozüyük Gazetetelerinin sahibi Mücahid Erdal ve çok sayıda Kurtköylü ağırladı.

fbef1570-c59a-4de6-b1be-2c65baa36fdf.jpg


Kendisi Kurtköylü olan Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili adayı İbrahim Bağ, Bozüyük Kurtköylüler Dernek lokalinde Kurtköylüler ile bir araya geldi. Dernek lokalinde gerçekleşen toplantıya, katılım oldukça yoğundu.
Bozüyük Kurtköylüler Dernek ziyaretinde, Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili adayı İbrahim Bağ, Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Pehlivan, Sakarya Gazetesi Sahibi Mücahid Erdal, MHP Bozüyük İlçe teşkilatı ve çok sayıda Kurtköylü katıldı.
Başkan Arabacı CHP’yi ve Yaşar Tüzün’ü eleştirdi
Ziyarette ilk olarak konuşma yapan Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı, kendisi de Kurtköylü olan MHP Bilecik Milletvekili adayı İbrahim Bağ’a destek isterken, CHP Milletvekili ve adayı Yaşar Tüzün’e ağır eleştirilerde bulundu. Arabacı CHP’yi ve Yaşar Tüzün’ü “Eski derneğimiz eski yerindeyken Kurtköylüler şahittir, dernek yeri vereceğiz dediler ama sözlerini tutmadılar” sözleriyle eleştirdi.
"Kurtköylü olmaktan gurur duyuyorum"
Başkan Arabacı'nın konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili adayı İbrahim Bağ, Kurtköylü olmaktan gurur duyuyorum ifadeleriyle sözlerine başlayan Bağ, Kurtköylüler'den destek istedi.

343938898-1391942681649076-4973284423546802221-n.jpg
Konuşmasında; "Ben yaptırdığım broşürlerde ilk sözüm, 1982 Kurtköy doğumluyum oldu. Kurtköylü olmaktan gurur duyuyorum. Biz köyde büyüdük, Bozüyük'e taşındıktan sonra da hafta sonları gittik geldik. İmkanımız oldu, çiftçimiz daha çok kazansın diye hayvancılıkta yaptık. Geçmişimi zaten biliyorsunuz ama Eczacıbaşı'ndan ayrıldıktan sonra küçük bir bütçeyle iki tane işletme yapmak 41 yaşında halkın huzuruna siyasetle çıktım. Bu hayata devlettin 1 lira teşfiği olmadan tırnaklarımla kazıyarak geldim.
Allah nasip ederse kazanamasak da paranın satın alamayacağı bir mutluluğu tatmak istedim. Nedir bu mutluluk? Memlekette siyasetle bir noktaya gelirsek, halkın içerisine çıktığımızda da Allah razı olsun denmesi bu mutluluğu para ile satın alamayacağımızı düşünüyorum. Bugün para her türlü kazanılır. Çağ atladık ben yurt dışına bir sürü mal sattım. Allaha şükür halimiz vaktimiz yerinde. Bu zamana kadar hep iyi bir insan olmaya iyi bir insan olarak yola devam etmeye çalıştım.
"Bu işin siyaseti yok partisi yok"
Seçimin sonucunda kazanayım yada kaybedeyim hiç önemli değil. Kurtköy'den bugün siyasette 1. sıra Milletvekili adayı olmakta büyük bir şereftir. Adaylar açıklanalı 22 gün oldu 22 gündür aşağı yukarı günde 5 saat uyumadım. Takviyelerle bir şekilde ayaktayız. 12 günümüz kaldı. Bu işin siyaseti yok partisi yok bugün beni köyümden birisi aradığında arsızlık yapacak, karaktersizlik yapacak bir insan olmam. Bozüyük içinde bu durum aynı olacak. İnsanları bana aratacak pozisyona getirmeyeceğim.

mhp.jpg
"Sermaye yanlısı değilim, işçi yanlısıyım"
Bozüyük'ün bir çok sorununu biliyorum, sanayi sitesi sıkıntımız var, seramik fabrikasında çalışanların sıkıntısı var. Ben bir çok yerde söyledim seramik sektörü belli bir doygunluğa gelmiştir. Daha fazla büyümesine müsade etmeyeceğim. Sermaye yanlısı değilim, işçi yanlısıyım. Ortalama işçi gelirini bu memleketin arttırabilirsek kimse o vakit beni aramaz, herkes kendi işini çözebilecek güce sahip olur. Kafamda yapmak istediğim bir çok proje var. Her sektör için memleketime faydalı olabilecek, işler için çalışacağım. Bu düşündüğüm projeleri hayata geçirmek için mücadele edeceğim. Bende sizden bu konuda destek istiyorum. 13 Mayıs Saat 17:00'dan sonra bizim çalışmalarımız bitiyor. O saatten sonra bizim yapacak hiç bir şeyimiz yok. O sürece kadar vakti boş olan herkesi yanımda görmek istiyorum.
Bilecik'te bir siyasi kirlilikte var, Halkın üzerinde kuvvetli bir rüzgar var. Sanki seçimi kaybediyoruz gibi çalışacağız. Ben bir gün Osmaneli'deyim, bir gün Gölpazarı'nda bir gün Söğüt'teyim, kadınlarımız mahallelerde çalışıyor. Hepimiz bir gayret içerisindeyiz. Ben bu mücadeleyi verirken benim köyüm, ait olduğum çevrem, arkadaşım da bu mücadeleye destek olsun isterim.

344731858-535944388505074-8967644212522336532-n.jpg
"İbrahim Bağ vekil olacak her şey değişecek"
Bilecik siyasetine de fayda getireceğiz. Bizim siyasi görüşümüze sahip olmayan arkadaşlarımızda var biz partizan bir insan değiliz. Davul sessine giderken hangi partili diye sormuyoruz, sela sesine giderken de hangi partili diye sormuyoruz. 5 dönem Milletvekilliğini bitirmiş, bir dönemde Belediye Başkanlığı yapmış, etti 6. 7. dönemi daha kazanırsa 2028'e kadar yine bekleyeceğiz. Bizim kaybedecek zamanımız yok. Biz belki seçildiğimizde bir çok siyasi sorunu da çözmüş olacağız. Yani bizim seçilmemiz herkese faydalı olacak. Sadece bir şey değiştireceğiz; İbrahim Bağ vekil olacak her şey değişecek" dedi.

344561085-643404720964103-3665050481328304284-n.jpg

Bu haber toplam 7216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum