Mv. Yağcı'dan 'Rüşvet Operasyonu' açıklaması

Mv. Yağcı'dan 'Rüşvet Operasyonu' açıklaması

Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in danışmanı aynı zamanda belediye iştiraki KAYI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı'nın rüşvet alırken yakalandığı iddiası ile gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in danışmanı aynı zamanda belediye iştiraki KAYI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı'nın rüşvet alırken yakalandığı iddiası ile gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Selim Yağcı, halk arasında bilinen ve konuşulan bir meselenin düzenlenen operasyonla yasal anlamda belgelendirildiğini belirterek, "Maalesef hemşehrilerimize hizmet için gelenlerin kendi menfaatleri için çalışmaları şehrim adına üzüntü verici." ifadesini kullandı. 

Mv. Yağcı, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bilecik Belediyesi'nde resmiyette Kayı Şirketi Müdürü olan ama Belediye Başkanı Semih Şahin'in özel görevlendirmesi ile başkan yardımcıları üzerinde yetki kullanan bir şahsın Cumhuriyet Savcılığının gözetim ve denetiminde Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda yüksek miktarda rüşvet alırken suçüstü yapılmıştır.

Maalesef hemşehrilerimize hizmet için gelenlerin kendi menfaatleri için çalışmaları şehrim adına üzüntü verici, halk arasında bilinen ve konuşulan bu olayların böyle bir operasyonla yasal anlamda belgelenmesi çok önemli.

Bu operasyonu şikayet üzerine başarıyla düzenleyen Cumhuriyet Başsavcılığını, Emniyet Müdürlüğünü ve katkısı olan herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki sonucu  adli ve idari süreç belirleyecektir. 

Bilecik kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi. 

Bu haber toplam 9581 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum