PAZARYERİ'NDEN GURUR VERİCİ PROJE

PAZARYERİ'NDEN GURUR VERİCİ PROJE

Vali Tahir Büyükakın, “Robotum Benim Sözümü Dinler” projesinin ve “Pazaryeri İlçe Halk Kütüphanesi”nin açılışına katıldı.  

İlçede vatandaşlar tarafından samimi bir şekilde karşılanan Vali Büyükakın, her iki programında kendisini çok heyecanlandırıp, gururlandırdığını ifade ederek “Buraya deyim yerindeyse koşa koşa geldik.” dedi. 

1-442.jpg

8 DEĞİL 18 SAAT ÇALIŞACAĞIZ 

Vali Büyükakın, Kaymakam Bayram Sağır, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, projede emeği geçen yetkililer ve öğrenciler ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşen “Robotum Benim Sözümü Dinler” açılış töreninde, öğrencilerle geleceğin dünyasında yaşanacaklar hakkındaki düşüncelerini paylaştı.  

2-444.jpg

Teknolojinin rekabet koşullarını değiştirdiğine dikkat çeken Vali Büyükakın, “Geleceğin dünyası, nesneler arası etkileşimi, robotikleşmeyi, yazılım ve kodlamada uzmanlığı gerektirecek şekilde şekilleniyor. Sizlerde bu değişime uyum sağlayacak şekilde eğitilmek zorundasınız. Bizler sizlerin bu koşullara uyum sağlamanız için elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz. Çünkü yenidünya düzeninde yerini almak, güçlü olmak istiyorsan gelişime ayak uydurmak zorundasın. Bu nedenle sizlere bu koşulları sağlamak adına gerekiyorsa 8 saat değil 18 saat çalışacağız. Size imkanlar sunacağız. Hepinize çok teşekkür ediyor ve sizlerle gurur duyuyorum.” dedi. 

PAZARYERİ’NE KÜTÜPHANE 

“Robotum Benim Sözümü Dinler” projesi açılışının ardından İlçe Halk Kütüphanesi açılışına katılan Vali Büyükakın, burada öğrencilere okumaktan vazgeçmemelerini tavsiye etti.  

4-117.jpg

Öğrencilerle birlikte kütüphaneyi gezdikten sonra sportif faaliyetlerin yapıldığı kısımda da incelemelerde bulunan Vali Büyükakın, öğrencilerle masa tenisi oynamayı da ihmal etmedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3192 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.