MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

Türkiye İletişim Modeli

Türkiye İletişim Modeli

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın daveti üzerine İstanbul'daki Çalıştay'a katıldım.

Programa Basın İlan Kurumu, Anadolu Ajansı, TRT yöneticileri, bölge müdürleri ve çok sayıda personel katılırken, bizim gibi yerel medya yöneticileri ile radyo ve televizyon temsilcileri de programdaydı.

Programın açılış konuşmasını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun yaptı.

Sn. Altun konuşmasında Türkiye İletişim Modeli'ni anlattı.

Ülkemizin çok zor süreçlerden bu noktaya geldiğini vurgulayan Altun modernleşme tarihinde batıcı bağımlılık tuzağına düçar olduğunu örnekleriyle anlattı.

Batıcı bağımlılık tuzağının ise etkilerini en fazla hisseden milletimizin ta kendisi olduğunu ifade eden Altun, "Uzun bir dönemde bunun etkileri ekonomik hayattan sosyal hayata, kültürel hayattan eğitime kadar kendini hissettirmiştir." dedi.

Evet ülkemiz maalesef 2002'ye kadar bir batılılaşma döneminin sorgulanmadığı dönemi yaşadı.

Bir başka değişle modernleşme adına toplumu şekillendirmeye, toplumu hamur gibi yoğurmaya dönük sosyal kültürel mühendislik projelerinden beslenildi.

Ver bir dönem kapandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yeni dönemde yapılan çalışmaları duyurunca gururlandığımı ifade etmek isterim.

Buradan bütün çalışmaları anlatmam mümkün değil ancak millete rağmen değil, milletin isteğine, bu milletin inancına, kültürüne, sosyolojisine göre çalışmalar yapıldığı aşikar.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan'ın halkıyla olan iletişimi herkesçe takdir görüyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın aklındaki projeleri profesyonelce, düzgün bir zemine oturtan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sn. Fahrettin Altun'un ülkemize kazandırdığı bu modelin adı Türkiye İletişim Modeli.
 

Bu yazı toplam 6911 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR