MUZAFFER TEKELİOĞLU

MUZAFFER TEKELİOĞLU

AZMİN VE BİRLİKTE HAREKET ETMENİN ZAFERİ…

A+A-

 

Konu ile ilgili ilk haberi ve sevinçlerini paylaşan birkaç kişinin olumlu tepkisini yazıma ekledim. Doğayı, ormanı, her canlıyı seven binlerce on binlerce kişinin sevincine tercüman oldular. Demek ki oluyormuş. Yanlışlıklar, haksızlıklar birlikte hareket edilince düzeliyormuş. Emeği geçen herkese teşekkürler…

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük'ün Muratdere Köyü'ne yapılması planlanan bakır madeni ocağı tesisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca uygun görülmediğini, olumsuz yönde karar alındığını açıkladı. Başkan Karabıyık, yaptığı açıklamada,"Bu süreçte konuya hassasiyet gösteren Muratdere’li hemşehrilerimize, Bozüyük’lü hemşehrilerimize, Siyasi partilerimize, Bilecik Valimiz Sayın Tahir Büyükakın’ın başkanlığında tüm kamu kurumlarımıza ve gündeme geldiği günden bu yana halkımız yanında tavır gösterip hemşehrilerimizi yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ ye, bizzahati konuyu yakından takip ederek bizlere destek veren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a çok teşekkür ederim. (İsmet Cep)

An itibariyle Maden projesi için ÇED olumsuz kararı verilmiştir. Emeği Geçen Herkese binlerce teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. (Muratdere Köyü Halkı) Muratdere Köyüne yapılması planlanan bakır madeni ocağı ruhsatı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca uygun görülmemiştir. Bu süreçte emeği geçen Milletvekilimiz Halil Eldemir'e, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye ve konuyla birebir ilgilenen Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekkürlerimi sunuyorum.(Fatih Bakıcı)

Dedim ki yarım saat önce; 

"Bunaldım, yüreğimi ferahlatacak bir şey olsun."

Oldu. Geldi müjdesi anında tel ucundan ..

MURATDERE ORMANLARI KURTULDU.(Nermin Öztekin Nalbantoğlu)

 

TOPRAĞINA YEŞİLİNE AĞACINA VATANINA HEP BERABER SAHİP ÇIKMANIN SONUCU. GELECEĞİMİZİ KURTARDIK.EMEĞİ GEÇEN HERKESLERE TEŞEKKÜRLER .TEBRİKLER ARKADAŞLAR…(Osman Tekeli)

Muratdere’de açılması planlanan maden ocağı ruhsatı İPTAL EDİLMİŞTİR: Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza, Bakanımızdan vekillerimize, Valimizden Kaymakamımıza, Belediye Başkanımızdan Muhtarlarımıza, STK’larımızdan bireysel katkısı olan herkese, Yaratandan ötürü yarıtalını seven, bu konuda emek harcayıp çaba gösteren herkeslere çoook çoook teşekkür.(Osman Tekeli)

Muratdere Bozüyük Bilecik. Müjdeler olsun ruhsat iptal edildiiiiiii (Hayati Çil)

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Çok Mutluyum bugün.(Oğuz Sertler)

Çaba sarf eden herkese teşekkürler(Suat Erbay)

Bu yazı toplam 2248 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.