YAĞCI VE BAKICI'DAN HASTANE ZİYARETİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı ile birlikte Yeşilkent Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta...

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı ile birlikte Yeşilkent Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek acil şifalar diledi.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin Bilecik AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı, Bozüyük ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile birlikte Yeşilkent Devlet Hastanesindeydi.

Ziyaret kapsamında servislerde yatan ve tedavileri devam eden hastaları ziyaret eden Başkan Bakıcı ve Milletvekili adayı Yağcı’ya Hastane Müdürü Abdurrahman Ozan eşlik etti. Yeşilkent Hastanesi’ndeki tüm servisleri gezen Başkan Bakıcı ve Milletvekili adayı Yağcı tedavileri süren hastalara ‘geçmiş olsun ‘ dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi. Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan  Başkan Bakıcı ve Milletvekili adayı Yağcı, tüm hastalara acil şifalar diledi. Ziyaretlerde hasta yakınları ile de görüşen ve dertlerine ortak olan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Milletvekili adayı Selim Yağcı, hastane görevlileri ile de görüşerek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. 

Bozüyük Haber Haberleri