Sinan ÖNCE

Sinan ÖNCE

VATANINI EN ÇOK SEVEN İŞİNİ EN İYİ YAPANDIR

A+A-

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Pazartesi günü Yeni Bozüyük Gazetesi'nde göreve başladım. Göreve gelir gelmez ayağımızın tozuyla Bozüyük Kaymakamımız Hasan Yaman'ı, Başsavcımız Mahmut Bıçakçı'yı ve İlçe Emniyet Müdürümüz Hakkı Güner'i Erdallar Basın Kuruluşları yöneticisi Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ile birlikte makamlarında ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden ve yakın ilgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bu ziyaretlerin ardından yine Bozüyük'ün sorunlarını ve vatandaşın Bozüyükle ilgili düşüncelerini öğrenmek için bir halk röportajı gerçekleştirdik. Yaptığımız röportajda vatandaşlar Bozüyük'te yaşamaktan, yapılan hizmetlerden genel anlamda memnun olduklarını ifade ettiler. Bozüyük'ün daha iyi olabilmesi ve sorunların çözümü noktasındaki düşüncelerini bizimle paylaştılar.
Röportajlarda dikkatimi çeken konu ise halkın büyük bir bölümünün Bozüyük'te yaşam kalitesini arttıran ismin Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı olduğunu dile getirmesiydi. Bu durum neden bu kadar dikkatimi çekti, çünkü; vatandaşın hizmet noktasında direk muhattap olduğu kurum belediyelerdir. Belediyelerin de halkın büyük bir bölümünü memnun etmesi bence büyük başarıdır. Röportaj yaptığımız kişilerin büyük bölümünün Başkan Bakıcı'dan memnun olması ve bu memnuniyetini samimi bir şekilde söylemesini ben takdire şayan bir durum olarak değerlendiriyorum.
Tabi Başkan Bakıcı'nın vatandaşa aşıladığı güveni de yaptığımız röportajlarda hissettim. Şöyle ki; vatandaşlar Bozüyük'te eksik gördükleri ve yapılmasını istedikleri konuları da dile getirdiler. Daha sonrasın da ise belediyenin bu konularla ilgileneceğine inandıklarını eklediler. Yani Başkan Bakıcı, vatandaşla güzel bir bağ kurmuş. Vatandaşta bu bağa istinaden belediyenin sorunlarla ilgileneceğini ifade edebiliyor.
Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Kamu kurumları, belediye vatandaşa hizmet etmek için çalışıyor. Bizlerde vatandaşımız ile kamu kurumları arasında adeta bir köprüyüz. Yeni Bozüyük Gazetesi olarak bizde işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz.
Bu arada, Bozüyük Kaymakamımız Hasan Yaman'ı, Başsavcımız Mahmut Bıçakçı'yı ve İlçe Emniyet Müdürümüz Hakkı Güner'i ziyaret ettiğimi söylemiştim. Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'yı da ziyaret etmek için randevu talep ettim. Fakat Ankara'da Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Tapu Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı’yla Bozüyük'le ilgili görüşme yaptığından kendisini ziyaret edemedik. İnşallah önümüzdeki günlerde kendilerini ziyaret edeceğiz.
Hoşçakalın...

Bu yazı toplam 7843 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.