92 ADET TAHDİTLİ T PLAKA SATIŞI İHALESİ YAPILDI

92 ADET TAHDİTLİ T PLAKA SATIŞI İHALESİ YAPILDI

 Bozüyük Belediye Meclisi’nin 01/08/2019 tarih ve 82 sayılı kararına istinaden Bozüyük Belediyesi T Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliği esaslarına...

A+A-

 Bozüyük Belediye Meclisi’nin 01/08/2019 tarih ve 82 sayılı kararına istinaden Bozüyük Belediyesi T Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliği esaslarına göre ilçede çalışacak ticari taksilerin kayıt altına alınarak plaka tahdidi uygulamasına geçilecek olması nedeniyle 92 adet T Plaka, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık artırma usulü ile satışı yapıldı.
Her bir T Plaka için muhammen bedelin 455,00 tl +KDV olarak belirlendiği ihale Bozüyük Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde ve Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilirken T plakalar 455,00 tl ile 600,00 tl fiyat aralığında alıcı buldu.
T Plaka satışı ve yönetmeliğinin hazırlanması konusu ilk olarak 8 Nisan 2019 tarihinde Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun Başkanlığında yapılan ilk meclis toplantısında, Başkanlık Makamı tarafından verilen önerge ile T Meclis’e getirilmiş, 1 Ağustos 2019 tarihinde yapılan Meclis Toplantısında da Plan ve Bütçe komisyonu tarafından  hazırlanan Bozüyük Belediyesi T plakalı ticari taksi ve durak işletme yönetmeliğinin kabulüne ve 92 adet tahditli T plaka satış ihalesi için de belediye encümenine yetki verilmesine karar verilmişti.

t-plaka-ihalesi-yapildi--9.jpg


Bu haber toplam 2062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.