AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISINDA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ANLATILDI

AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISINDA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ANLATILDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Anayasa değişikliğinin madde madde ele alınarak yönetim kurulu...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Anayasa değişikliğinin madde madde ele alınarak yönetim kurulu üyelerine anlatıldığı istişare toplantısına katıldı.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, İl Genel Meclisi üyesi Nizamettin Çam, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları mensupları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini daha iyi anlamak ve öğrenmek amacıyla toplandıklarını belirterek, toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür etti. 
İl Başkanı Fikret Karabıyık ise, “Önümüzdeki süreçte yeni anayasayı ve yeni sistemi herkese çok iyi anlatmalı ve insanların aklındaki tüm soruları en iyi şekilde yanıtlamalıyız” diyerek, toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine katılımları için teşekkür etti. 
Yeni sistemin gerekliliği ve ülke için ne kadar önemli olduğu anlatılan toplantı, yaklaşık olarak 2 saat sürdü.

20170302aw999078_01.jpg


Bu haber toplam 2212 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.