AK PARTİ KADIN KOLLARI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK PARTİ KADIN KOLLARI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Bozüyük AK Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Yediler Mahalle Konağı’nda düzenledikleri bir program ile kutladı.Mahalle temsilcilerinin...

A+A-

Bozüyük AK Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Yediler Mahalle Konağı’nda düzenledikleri bir program ile kutladı.
Mahalle temsilcilerinin tanışması, kaynaşma, referandum öncesi stres atmak, bilgilenmek ve kadınlar gününü kutlamak amacıyla düzenlenen programda hanımlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Programa, Bozüyük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’in eşi Funda Eldemir, kadınlar kolu yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Programın bir bölümüne katılan 22, 23 ve 24. Dönem Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin hanımlara hitaben konuşma yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar. 

20170304aw000447_06-002.jpg
Programda ilk olarak konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, “AK Parti Hükümetleri olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana kadınlara pozitif ayrımcılık tanınma noktasında pek çok adımlar attık. Sosyal, ekonomik ve siyasal alanda bir çok anayasal düzenlemeler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması, kentimizin gelişmesi için kadınlarımızın inancı gerçekten çok önemli. En büyük arzumuz kadınlarımızı hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve en üst noktalarda gelmesini görmektir” dedi. 
Programın devamında konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, “AK Parti demek icraat demek, AK Parti gelişmek demek, büyümek demek, proje demek. Bizim dönemimizde yapılanlarla, 15 yıl geriye dönük olarak düşündüğünüzde yıllardır yapılamayanların yapıldığını, hayallerin gerçek olduğunu göreceksiniz. Bu geminin içinde olarak yıllardır AK Parti neden halkın önünde ve sürekli birinci çıkıyor? Vatandaşın talebi her zaman önde olduğu için. Vatandaşın taleplerinin gerçekleştirilip, karşılandığı için. Bu gün rahatça halkın önüne gitmekten de çekinmiyor. Bu gün referanduma gidiyoruz, vatandaşımız evet derse de kabulümüz hayır derse de kabulümüzdür. Vatandaşın önüne gitmekten korkan siyasilerle yarışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri biz ağzımızdan çıkan bütün kelimelere dikkat eden ve akabinde de yapan kişileriz. AK Parti’de böyleydi, Sayın Cumhurbaşkanımızda böyleydi. Vermiş olduğu tüm sözleri ve projeleri hayata geçirdi. Biz böyle bir ekibin içinde yer almaktan da son derece mutluyuz” diyerek kadınlara yönelik hazırlanan projeler hakkında bilgi verdi. 
Konuşmasının devamında kadın olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan Başkan Bakıcı, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 
Programda daha sonra mahalle başkanları tanıtılarak mahallelilerin tanışıp kaynaşması sağlandı. Katılımcılara çeşitli hediyelerin verildiği gecede hanımlar bol bol oynayarak stres atıp eğlendi. Gecede ayrıca doğum günü olan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’in eşi Funda Eldemir’e sürpriz yapılarak, Evet’li bir pasta kesildi ve doğum günü kutlandı.

20170304aw000447_01.jpg

Bu haber toplam 4442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.