AK PARTİ MECLİS ÜYELERİNDEN ASKERE SELAM

AK PARTİ MECLİS ÜYELERİNDEN ASKERE SELAM

Bozüyük Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda AK Parti İlçe Meclis Üyeleri ordumuzca yürütülen Barış Pınarı harekâtına destek...

A+A-

Bozüyük Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda AK Parti İlçe Meclis Üyeleri ordumuzca yürütülen Barış Pınarı harekâtına destek amaçlı bir bildirge okunarak askerlere selam gönderildi.
Ak Parti Meclis Üyesi Kamil Poyraz tarafından okunan bildiri de ülkemizin ve kahraman mehmetçiğimizin yanında olduklarını belirttiler.
Bildiri;  "Yurdumuzun güvenliğini sağlamak bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin biran önce kendi topraklarına ve evlere dönüşlerini sağlamak üzere Barış Pınarı Harekatı başlatılmıştır. Öncelikle bilinmelidir ki bu harekat Türkiye için bir tercih değildir, tamamen bir zorunluluktur. Çünkü sınırlarımızın hemen yanıbaşında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu ülkemiz için oluşturduğu tehdit ortadadır. Bir terör koridoru oluşturma hesaplarını bozan ve bekamızı güvence altına alan Barış Pınarı Harekatı aynı zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik vaadetmektedir. 
Barış Pınarı Harekatı Bölgeye dönük okyanus ötesi dizayn gelişimlerinde de bir cevap niteliğindedir. Özellikle terör örgütü pkk,pyd,ypg eliyle değiştirilmeye çalışılan bölgenin demokrafik yapısını gerçek haline muhafaza ederek Fıratın Doğusu başta olmak üzere tüm bölgenin barış ve istikrarına katkı sunulacağına inanıyoruz. Bölgenin tarihi, toplumsal ve kültürel değerlerine sahip çıkan tüm Türkiye Zeytindalı ve Fırat Kalkanı Harekatında olduğu gibi Barış Pınarı Harekatında da ,bölgesinde de yeni bir iklim oluşumunu sağlamıştır. Ülkemizin bu harekatla gerçekleştirmeye amaçladığı en önemli hususlardan biri de Suriye'nin toprak bütünlüğüdür. Türkiye başından beri çözümün, Suriye'nin toprak bütünlüğünden geçtiğini savunmuştur. Şuanda gerçekleştirilen harekat bu amaç için de önemli bir adımdır.
Türkiye Cumhuriyeti, Suriye halkının ve Türk halkının güvenliğini, refahını ve huzurunu istemektedir. Barış Pınarı Harekatı da bu çerçevede değerlendirmelidir. Barış Pınarı Harekatının icraatı süresince Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın aziz milletimizden aldığı güçle, dik ve kararlı duruşu sayesinde kısa sürede ülkemizin lehine gelişmeler sağlanmıştır. Sadık Türk ordusunun başarısı diplomatik başarıyla taçlanmış ve Türk Devleti'nin gücünü dünyaya birkez daha göstermiştir. Sayın başkanım değerli meclis üyeleri bu çerçevede Ak Parti Belediye Meclis Grubu olarak Barış Pınarı Harekatında ülkemizin ve kahraman mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz. İnanıyoruz ki gün her türlü siyasi görüş ayrılıklarının bir kenara bırakılarak bir ve beraber olma günüdür. Çünkü söz konusu olan milli güvenliğimiz, ülkemizin bekasıdır. Harekatın başarıyla tamamlanacağına yürekten inanıyor fedakar mehmetçiğimize başarılar diliyorum. Allah hiçbir mehmetçiğimizin ayağına taş deydirmesin." dedi.

75588238_10157814137964074_2204244385300742144_n-(1).jpg


Bu haber toplam 2343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.