‘AK PARTİ YANLIŞ YAPTI!’

‘AK PARTİ YANLIŞ YAPTI!’

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın ‘Boğaziçi Ekspres Treni’ ile ilgili yaptığı açıklamaya...

A+A-

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın ‘Boğaziçi Ekspres Treni’ ile ilgili yaptığı açıklamaya atıfta bulunarak, “AK Parti yanlış yapmıştır” dedi.

Vahit Uğurlu, Boğaziçi Ekspres’in Osmaneli’nde durması için büyük çaba harcadıklarını belirterek, girişimleri hakkında bilgiler verdi. Boğaziçi Ekspres’in Osmaneli’nde durması halinde bu başarının kendilerine ait olduğunu ifade eden Vahit Uğurlu, AK Parti kanadının kendilerini tebrik etmesi gerektiğini kaydetti.

Uğurlu, “AK Partililer trenin bizim baskılarımız sonucunda duracağını çok iyi bilmektedir, bu durumu tasvip etmiyoruz” ifadesini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Öncelikle ilk olarak ‘Trenleri geri istiyoruz’ başlıklı haber için Osmaneli Haber Gazetesi’ne teşekkür ederiz. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak bu haberden sonra hemen harekete geçip 20 Nisan tarihinde Osmaneli’nde trenlerin durması için gündem oluşturduk. Daha sonra 5 Temmuz’da bir imza kampanyası düzenledik, akabinde 50’ye yakın telefon görüşmesinden tutun mail yazışmalarına kadar yoğun bir çalışma ve emek sarfetttik. Bu çalışmalarımızdan sonra Ankara’ya gidip gerekli mercilerle ve yetkili beş müdürle görüşme yaptık. Osmaneli halkımızın sıkıntılarını anlatıp imzaları teslim ettik. Bizim baskılarımızın sonucunda nihayete eriştik.

TCDD Yolcu Taşıma Müdürü Erol Arslan bey ve yardımcısı Hakan beyden Boğaziçi Ekspresinin Osmaneli’nde durması için söz aldık. Kendileri müjdeyi bizzat şahsıma yapmışlardır. Bizlerde 29 Ağustos günü trenin duracağını Osmanli Haber Gazetesi aracılığıyla kamuoyuna açıklamıştık.

Geçtiğimiz günlerde yerel gazetelerde ve sosyal medya hesaplarından açıklama yapan sayın AK Parti yetkililerin demeçleri bizleri derinden üzmüştür. AK Partililer bizi tebrik etmesi gerekirken tam tersi durum yaşanmıştır. Bizler bu yapılanı tasvip etmiyoruz. AK Partililer bizlerin baskıları sonucu trenin Osmaneli’nde duracağını çok iyi bilmektedirler. Halkımızda bunu çok iyi bilmektedir. AK Parti bu konuda yanlış yapmıştır.

Tekrar ediyorum halkımız ne kadar çok koşturduğumuzu biliyor. Bizler kibarlığımızı, mütevaziliğimizi kaybetmeyeceğiz. Arapuçtu yoluyla ilgili de yoğun çaba sarfediyoruz. Atasözünde dediği gibi ‘Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpınışıdır’, bizler kelebeğiz” dedi.

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.