AK PARTİ'DEN DESTEK

AK PARTİ'DEN DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile dün başlayan Barış Pınar Harekatına Bozüyük'ten destek oldular. Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy,...

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile dün başlayan Barış Pınar Harekatına Bozüyük'ten destek oldular. Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri Mesut Çetin ve Erdinç Gesge ve parti yönetimi, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışta bulundular. Bunun yanında Ak Parti kadrosu Bozüyük Garnizon Komutanı Ord. Yzb. Murat Günhan'ı ziyaret etti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nın başlatılması emrini vermesi ile birlikte Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı olarak desteğimizi göstermek ve karınca kararınca, bir nebze fayda sağlamak amacıyla, Milli Harp Sanayimizin gelişiminde büyük katkıları olan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışta bulunduk. 
Daha sonra Bozüyük Garnizon Komutanı Ord.Yzb.Murat Günhan ı ziyaret ederek komutanımız nezdinde, devletimizin bekası, milletimizin birliği ve beraberliği için Barış Pınarı Harekatında görevli tüm güvenlik güçlerimize başarılar diledik. Cenab-ı Hakk ordumuzu mansur ve muzaffer eylesin." dedi.

72819668_10157737585499074_364326828585779200_n.jpg


Bu haber toplam 2224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.