BAŞKAN BAKICI; “GELİŞEN ÜLKEMİZDE, GÜÇLÜ BOZÜYÜK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

BAŞKAN BAKICI; “GELİŞEN ÜLKEMİZDE, GÜÇLÜ BOZÜYÜK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDE BRİFİNG TOPLANTILARI SONA ERDİBozüyük Belediye’sinde yıl sonu itibariyle başlayan, Müdürlüklerin 2016 yılı raporlarını...

A+A-

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDE BRİFİNG TOPLANTILARI SONA ERDİ

Bozüyük Belediye’sinde yıl sonu itibariyle başlayan, Müdürlüklerin 2016 yılı raporlarını sundukları Brifing Toplantıları Mali Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlıklar Müdürlüğü’nün sunumları ile sona erdi.

 

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi çok amaçlı salonda yapılan Brifing Toplantısı’na Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Başkan Yardımcıları ve Müdürler katıldı. Toplantıda sırasıyla Mali Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlıklar Müdürlüğü 2016 yılı faaliyetlerini içeren raporlarını sundular.

111.jpg

Toplantının sonunda yapılan sunumlarla ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Mali Hizmetler Müdürlüğümüzce 2016 yılı içerisinde belediyemize olan borçlardan 7 milyon 500 bin değerinde borç yapılandırılmış. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce 32 cami 4’er defa temizlenmiş, 1400 adet konteynır 5’er defa dezenfekte edilmiştir. 503 kg atık pil toplanarak Bilecik genelinde en çok atık pil belediyemiz tarafından toplamıştır.

2016 yılı içerisinde Fen İşleri Müdürlüğümüzce; yol-asfalt birimi ekiplerimizce 11 km asfalt atılmış, 48696 m2 kilit taşı döşenmiş, 17174 m bordür döşenmiş ve 3.5 km yeni yol ağı açılmıştır.

2222-002.jpg

Park Bahçeler birimimizce 6000 Gül, 120.000 çiçek, 5700 bitki dikilmiştir. İlk defa 10.000 solucan ile solucan gübresi üretimine başladık ve bu gübreleri bitkilerimiz için kullandık. Kaynak Atölyemizce 30 adet durak imalatı, Marangoz Atölyemizce 25 sevimli dostumuz için kedi ve köpek yuvası yapılarak monte edilmiştir. Elektrik Atölyemizce 65 noktaya anons sistemi kurularak, 22 noktaya ezan sesi sistemi monte edilmiştir. Yatırım ve Proje birimimizce toprak sahanın sentetik saha olması, 2 adet yeni tenis kortu yapılması gerçekleştirilmiştir. Uğur Mumcu Kültür Merkezimizde fitness salonu düzenlemesi ve yeni nikah salonu yapılarak hizmete açılmıştır.

Sevgi yolu projesi, yeni aceze evi, 4 okula mini futbol, basketbol ve tenis sahaları, Yediler Mahalle Konağı, Çarşı Mahalle Konağı, Yeni Su Kanalizasyon Müdürlüğü Binası, Fatih Sultan Mehmet Parkı ve Osmangazi Parkı projeleri ekiplerimizle tamamlanmış ve belediyemizce açılışları gerçekleştirilmiştir.

baskan.jpg1.jpg

Brifing raporlarının sunumlarını tamamlayan birim müdürlerimize ve hemşehrilerime hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan tüm personelime teşekkürlerimi sunuyorum. Gelişen Ülkemizde, Güçlü Bozüyük için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2560 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum