BAŞKAN BAKICI, HANIMLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BAKICI, HANIMLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ile birlikte Yediler Mahalle Konağı Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden faydalanan kadınlar ile...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ile birlikte Yediler Mahalle Konağı Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden faydalanan kadınlar ile Seyir Terası’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Bakıcı; “Yediler Mahallesi için tüm sokakların kilit taşlarının yenilenmesi, klimalı durak içinde bulunduğumuz Seyir Terası ve bu hizmetlerin en önemlilerinden biri olan Yediler Mahalle Konağını siz değerli vatandaşlarımıza kazandırdık. Bizler vatandaşlarımızın kaliteli bir yaşam sürmeleri ve hiçbir eksikliklerinin kalmaması için çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızla yapımına başladığımız Yediler Mahalle Parkı’nı da en kısa sürede tamamlayarak sizlerin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bozüyük gelişiyor ve büyüyor. Bizlere düşen, bu büyüme ve gelişmeyi en iyi şekilde yönlendirerek Bozüyük’ü daha güzel bir kent haline getirmektir” dedi.
Kahvaltı sonrasında Yediler Mahalle’li bayanların sorularını yanıtlayan Başkan Bakıcı, sorulan sorular doğrultusunda notlar alarak, tüm problemlerin en kısa sürede çözüleceğini belirtti. Referandum ile ilgili olarak da konuşan Başkan Bakıcı geçmişte yaşanan birçok siyasi ve ekonomik krizi örnek göstererek “Türkiye’nin, siyasi istikrar ve devletin üst kademelerindeki uyum neticesinde yakalamış olduğu büyüme hızı ortada. Bizler bu referandum ile yönetimdeki çift başlılıkları ortadan kaldırarak bu büyüme hızının çeşitli sebepler ile engellenmesini istemiyoruz. Türkiye yıllarca çeşitli sorunlar ile uğraşmaktan bir türlü hak ettiği büyümeyi sağlayamadı. Daha güzel yarınlar için, bir gecede tüm ekonominin yok olduğu olaylar yaşamamak için referandumda evet diyoruz. Sizlerden de tüm bunları düşünerek karar vermenizi diliyorum” dedi. 
Kahvaltının ardından kahvaltıya katılan hanımlar ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Bakıcı ve eşine Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne devam eden hanımlar tarafından teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.

20170310aw006774_03.jpg


Bu haber toplam 2101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.