BAŞKAN BAKICI VATANDAŞLARI AK MASADA KARŞILADI

BAŞKAN BAKICI VATANDAŞLARI AK MASADA KARŞILADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı belediye hizmet binasının girişinde faaliyet gösteren ‘Hizmetin Gülen Yüzü AK Masa’ya gelerek vatandaşları...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı belediye hizmet binasının girişinde faaliyet gösteren ‘Hizmetin Gülen Yüzü AK Masa’ya gelerek vatandaşları karşıladı.

Gerçekleştirdiği projeler ve özellikle vatandaşlarla yakın diyalogları ve samimiyeti ile takdir toplayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI AK Masa’ya gelerek burada vatandaşlarla görüştü. Bozüyük Belediyesi’ne istek ve taleplerini AK Masa aracılığı ile iletmeye gelen vatandaşlar karşılarında Başkan BAKICI’yı görünce hem şaşırdılar hem de memnun oldular. Vatandaşlar Başkan BAKICI’ya büyük bir içtenlikle istek ve taleplerini direk olarak ilettiler. Vatandaşların sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm getiren Başkan BAKICI vatandaşların AK Masa’dan memnun ve sorunsuz olarak ayrılmasını sağladı. Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan BAKICI “Belediyemize gelen vatandaşlarımızı AK Masamızda karşılayarak istek ve taleplerini dinleyip çözüm sağladık” dedi. 


Bu haber toplam 2521 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.