BAŞKAN BAKICI'DAN HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ HEDİYE

BAŞKAN BAKICI'DAN HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ HEDİYE

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.Bozüyük Belediye...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Devlet Hastanesi 4 Eylül Binasına gerçekleştirdiği ziyarette Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Nurşen Gürsoy ve Hastane Müdürü Necati Çolak tarafından karşılandı. Sağlık Personelinden tedavi gören hastaların durumları hakkında bilgi alan ve tüm servislerde tedavi gören hastalar ile tek tek görüşen Başkan Bakıcı’nın asıl sürprizi ise çocuk servisinde yatan çocuklar için oldu. Çocuk servisine gelerek beraberinde getirdiği üç tekerlekli bisiklet ile ilgili konuşan Başkan Bakıcı; “Hastanemiz çocuk bölümünde şifa arayan yavrularımızın iğneden ve serum taktırmaktan korktuklarını duyduk ve onlara tedavi olmanın eğlenceli yönlerini göstermek ve çocuklarımızın bu korkularını biraz olsun yenmelerini sağlamak için üç tekerlekli bisiklet üzerine monte edilmiş serumluk hediye ettik. Bizler için asıl önemli olan onların sağlıklarına biran önce kavuşmaları” dedi. 

tedavi5.jpg
Bakıcı, çocuk servisinde yatan çocuklara moral vermek ve onların yüzlerinde bir tebessüm bırakabilmek adına çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Başkan Bakıcı ayrıca hasta yakınları ile de görüşerek her türlü ihtiyaçlarında şahsı ve belediye olarak ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını söyledi. Daha sonra hastane personeline görevlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı hastaneden ayrıldı.


Bu haber toplam 2726 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.